Village Candle Sea Salt Cucumber Geurkaars (105 uur)

3888908
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geur beschrijving: Komkommerwater - agaveblad - zeezout

Een geur van komkommer? Oh ja, en een heerlijke geur van komkommer! Lekker fris, deze schaduw is een groot genot, vooral in de zomer en vooral in de keuken. Agaveblad en zeezout omlijsten de heldere komkommeraroma's prachtig. Proberen!

De populaire Village Candles vinden hun oorsprong in Maine, VS. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring slagen de parfumeurs en ontwerpers erin om nieuwe geurkaarsen en visueel mooie collecties te creëren die over de hele wereld populair zijn. Ze vinden inspiratie in alles wat we in het dagelijks leven tegenkomen. Sferen, kleuren, seizoenen, lekkernijen, natuur, festivals en vooral: emoties. De geurkaarsen worden zo een klein, maar vaak zeer gewaardeerd lievelingsstukje in huis, ze behoren tot vaste rituelen, verbeteren de stemming, geven een gevoel van welzijn. Dit is precies wat de kaarsen tot een erg populair geschenk maakt, waar je bijna niet fout mee kunt gaan.

De hoogwaardige paraffine in de Village Candle wordt overal met geurolie gemengd en de vaten zijn gemaakt van het beste glas. Fans van Real Village Candle waarderen ook de 2-wick-technologie, waardoor de kaars bijzonder goed en gelijkmatig brandt. De was wordt optimaal gebruikt en er blijven geen resten achter op de rand met een bijbehorende brandtijd per proces. Wanneer niet in gebruik, voorkomt het deksel dat een deel van de geur ongewenst ontsnapt.

De traditionele geurkaarsen van Village Candle zijn vooral populair vanwege hun brede scala aan geurnoten, hun kwaliteit en hun mooie, hoogwaardige presentatie in een pot met deksel. Deze klassiekers onder de geurkaarsen verrassen elk seizoen met geweldige, fantasierijke en prachtig gecreëerde nuances

Village Candle geurkaarsen onderscheiden zich van andere merken door het gebruik van alleen hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Village Candles worden gemaakt in Amerika en dat betekent kaarsen met een zeer hoge geurconcentratie!

Met de exclusieve Dual Wick Technology (elke kaars heeft twee lonten) die is ontworpen door Village Candle branden kaarsen schoner, zonder walmen en hebben een fantastische geur afgifte. Dit is tegelijkertijd ook het grootste verschil met de kaarsen van bijvoorbeeld Yankee Candle, door de twee lonten branden de kaarsen heel gelijkmatig op en krijg je geen last van dikke randen met ongesmolten was aan de binnenkant van het glas (het “tunnel” of “pool” probleem).

Productspecificaties

  • Merk: Village Candle
  • EAN: 0602406641919
  • Aantal branduren: 105
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Wax
  • Afmeting (cm): 8,5x8,5x10 (ØxBxH)
  • Diameter (cm): 8.5
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 389.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten