Wilderness Campingtafel - blauw - 60x80x50cm

3735976
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wilderness Campingtafel 80 x 60 cm - Veelzijdig en Praktisch

De Wilderness Campingtafel is een onmisbaar item voor kampeeravonturen en buurtbarbecues. Met een afmeting van 80 x 60 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu maaltijden bereidt, spelletjes speelt of gewoon ontspant, deze campingtafel is de perfecte metgezel.

Verstelbare Hoogte voor Stabiliteit op Elk Oppervlak

Deze campingtafel is voorzien van verstelbare poten, waardoor je de hoogte eenvoudig kunt aanpassen aan jouw voorkeur en de ondergrond waarop je hem plaatst. Op deze manier kun je de tafel altijd waterpas neerzetten, zelfs op oneffen terrein. Stabiliteit is gegarandeerd, waar je ook bent.

Kenmerken:

  • Ruim en Praktisch: Met een afmeting van 80 x 60 cm biedt deze campingtafel voldoende ruimte voor maaltijden, spelletjes, picknicks en andere activiteiten. Of je nu met je gezin kampeert of een buurtbarbecue organiseert, deze tafel is groot genoeg om aan al je behoeften te voldoen.

  • Eenvoudig in Te Stellen: Dankzij de verstelbare poten is het aanpassen van de hoogte van deze tafel een fluitje van een cent. Met een simpele handeling kun je de tafel op de gewenste hoogte brengen, zodat je comfortabel kunt zitten en genieten van je tijd buiten.

  • Duurzaam Aluminium: Deze campingtafel is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor hij lichtgewicht, stevig en duurzaam is. Het aluminium materiaal is ook bestand tegen roest, waardoor de tafel zijn kwaliteit behoudt, zelfs bij blootstelling aan vochtige omstandigheden.

Specificaties:

  • Afmeting: De Wilderness Campingtafel heeft een afmeting van 60 x 80 x 50 cm (L x B x H), waardoor hij een ideale grootte heeft voor buitenactiviteiten. Hij biedt voldoende ruimte zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

  • Materiaal: Deze tafel is gemaakt van duurzaam aluminium, dat lichtgewicht en gemakkelijk te dragen is. Het aluminium materiaal zorgt ervoor dat de tafel lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Met de Wilderness Campingtafel ben je altijd voorbereid op avontuurlijke momenten in de buitenlucht. Geniet van de ruimte, veelzijdigheid en stabiliteit die deze tafel biedt. Of je nu kampeert, picknickt of een buurtbarbecue organiseert, deze campingtafel is de perfecte metgezel.

Productspecificaties

  • Merk: Wilderness
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8719987348310

Beoordelingen

Gesponsorde producten