EXIT Zwembad Lime - Frame Pool 220x150x60 cm - Zwembad Super Set

3901122
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Met deze set heeft u in één keer alle benodigdheden voor uw zwembad in huis voor het optimaal onderhouden van uw zwembad.

Het EXIT Zwembad 220x150x65 cm is een echte musthave voor in de tuin. Het zwembad is kindvriendelijk en zeer gemakkelijk op te zetten. Binnen slechts 30 minuten is het zwembad klaar voor gebruik. Dankzij het lage frame is het bad eenvoudig te betreden voor de allerkleinsten.
Het zwembad wordt geleverd inclusief filterpomp, waardoor je altijd een frisse duik kunt nemen! Dit rechthoekige bad biedt plaats aan 3 personen. Door de sterk gepoedercoate stalen frame en sterke hoekpunten staat het zwembad altijd stabiel en zorgt het voor jarenlang speelplezier!

WAYS Zwembad Onderhoudspakket
Met dit zwembad onderhoudspakket van WAYS gaat u goed voorbereid het zwembadseizoen in. Met de WAYS Handy scrubborstel kunt u gemakkelijk al het klevend vuil van de zwembadwanden af schrobben. Met behulp van de chloortabletten in combinatie met de chloordrijver (inclusief thermometer) houdt u uw zwembadwater schoon, helder en meet u de temperatuur. De pH+ & pH- helpen u om de juiste chloorwaarde te krijgen wanneer deze te hoog of te laag is. De WAYS Vinyl Repair Set is er om alle kleine gaatjes en scheurtjes in het zwembad snel en gemakkelijk te repareren. Als laatste bevat dit onderhoudspakket de WAYS 75 3-in-1 teststrips. Hiermee test u de pH-waarde, chloorwaarde en alkaliniteit van het zwembadwater. Kortom, een zorgvuldig samengesteld pakket om uw zwembad en water in topconditie te houden. Dit voorkomt dat u uw zwembadwater vaak moet verversen; goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Onderhoudsset Deluxe
Met deze set haal je alle onderdelen in huis die nodig zijn voor het schoon houden van het zwembad. De set bestaat uit een bodemzuiger met een slang van 7,5 meter, een borstel, een schepnet en een telescopische steel. De telescopische steel is lang genoeg voor zwembaden met een diameter tot 549 cm. Op de vacuümpomp sluit je de stofzuigerslang en de gewenste zuigmond aan. Voordat je begint met stofzuigen is het handig om klevend vuil los te schrobben met de schoonmaakborstel. Ook deze kan aangeloten worden op de telescopische steel. Tot slot schep je gemakkelijk al het zwemmende en drijvende vuil uit je zwembad met behulp van het schepnet.

Intex Grondzeil 472x472 cm
Het grondzeil zorgt voor een beschermlaag tussen de ondergrond en uw zwembadbodem. Het is lastig te voorkomen dat er water over de rand van je Intex zwembad slaat, waardoor er modderpoelen rondom het zwembad kunnen ontstaan wanneer je geen gebruik maakt van een grondzeil. Het grondzeil heeft een formaat van 472 x 472 cm en kan gebruikt worden voor zwembaden met een doorsnede van maximaal 457 cm.

Zwembadladder 91 cm
Deze Intex ladder zorgt ervoor dat u en uw kinderen eenvoudig in en uit het zwembad kunnen klimmen. Dankzij de ladder hoeft er niet over de rand van het zwembad geklommen te worden, waardoor het zwembad minder te lijden heeft. De zwembadtrap bestaat uit een sterk gecoat stalen frame met duurzame kunststof treden. Het gecoate stalen frame helpt corrosie te voorkomen en zorgt ervoor dat het bestand is tegen alle weersomstandigheden. De treden zijn bekleed met anti-slip materiaal zodat je ook met natte voeten zonder uitglijden de ladder op kunt klimmen. Aan de stevige leuningen bovenaan de trap kun je jezelf goed vasthouden. De ladder is eenvoudig in elkaar te zetten, zeker met bijgeleverde handleiding.

Voetenbad
Door middel van dit voetenbad blijft uw zwembadwater helder en schoon. Het voetenbadje hoeft alleen maar gevuld te worden met water en het is klaar voor gebruik. Spoel uw voeten voor gebruik van het zwembad goed af en het zwembadwater zal langer goed blijven.

Solar-/Afdekzeil
Dit rechthoekige solarzeil is een afdekzeil en een solarmat in één! Het vangt bladeren en andere viezigheden op en houdt het water warm waardoor het zwemseizoen tot wel twee maanden verlengd kan worden! Het solarzeil drijft op het water en is iets kleiner dan de afmeting van het zwembad om overtollig water af te voeren en de kwaliteit van het water te behouden. Het noppenfolie vangt de warmte van de zon op in de kleine luchtkamers van het zeil en daardoor stijgt de temperatuur van het water. Waar de meeste solarzeilen blauw zijn en het water maximaal 5 graden warmer kan worden, is dit solarzeil zwart. Hierdoor wordt de warmte extra geabsorbeerd en kan het water tot wel 9 graden warmer worden! Het zeil dient direct over het water gelegd te worden wanneer het zwembad niet meer gebruikt wordt en werkt alleen wanneer de zon schijnt. De dikte van dit solarzeil is 200 micron (0.2 mm) en is hiermee dikker en van betere kwaliteit dan andere solarzeilen.

Pluspunten:
- Binnen 30 minuten opgezet
- Kindvriendelijk en stevig materiaal
- Serviceboekje
- Inclusief filterpomp
- Al uw zwembadbenodigdheden in één bestelling
- Compleet 7-in-1 WAYS zwembad onderhoudspakket
- Inclusief deluxe onderhoudsset met schepnet, scrubborstel, stofzuigerslang, en vacuümpomp met verschillende mondstukken
- Solarzeil en afdekzeil in 1 en is dikker dan het gemiddelde solarzeil, waardoor het meer warmte op kan nemen

Kenmerken zwembad:
- Vorm: Rechthoekig
- Afmeting: 220 x 150 x 65 cm
- Kleur: Groen
- Liter inhoud: 1.800 liter
- Geschikt voor aantal personen: 3

Kenmerken afdekzeil:
- Vorm: rechthoek
- Afmeting zeil: 215 x 145 cm
- Kleur: Zwart
- Materiaal: polyethyleen

Verpakkingsinhoud
- EXIT Zwembad 220x150x65 cm
- Filterpomp
- Handleiding
- Reparatieset
- WAYS Zwembad Onderhoudspakket
- Onderhoudsset Deluxe
- Grondzeil 472x472 cm
- Zwembadladder 91cm
- Voetenbad
- Comfortpool Pro solarzeil 215x145cm
- Draagtas

Productspecificaties

  • Merk: EXIT Toys
  • Adviesleeftijd: vanaf 6 tot 99 jaar
  • EAN: 8720679649011
  • Zwembad inhoud (liter): 1800
  • Zwembadtype: Familiebad
  • Type zwembad: Opzet zwembad
  • Met pomp: Ja
  • Vorm buitenspeelgoed: Rechthoekig
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: PVC
  • Afmeting (cm): 220x150x65 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten