https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

APEXEL APL-HB10X Macro Lens Telefoto Clip + Star Light Filter + CPL Telefoon Lens Kit

€ 23,95

€ 43,55

45%
Korting
-
+

Dit product wordt verzonden binnen 3-10 werkdagen

1. 10X macrolens brede diepte van gebieds optisch ontwerp bereikt de macrodiepte van gebied 30mm~80mm die enkel het nadruk blinde gebied van a?? behandelt? een?? de bestaande mobiele telefoonlens en compenseert de tekortkomingen van mobiele telefoon macrofotografie.
2. De lens is een optisch glasfilter. Na een meerlaags blauwfilmgalvaningsproces kan de lichtdoorlatendheid worden verhoogd tot 99%. Het bestaat uit 2 geïmporteerde optische glasfilters in 2 groepen.
3. Veel delen van de lens worden verwerkt door CNC en het industriële ontwerp is gestroomlijnd en zorgvuldig. Volledig metalen spiegellichaam geoxideerde oppervlaktebehandeling sterke textuur. ABS engineering kunststof + aluminiumlegering gezond en milieuvriendelijk niet giftig.
4. Het vervormingsvrije ontwerp regelt effectief de hoeveelheid vervorming van het beeld en zorgt tegelijkertijd voor het volledige gezichtsveld waardoor het visuele effect beter wordt.
5. Smartphones met een hoog aanpassingsvermogen die overeenkomen met het bestaande gezichtsveld hebben geen donkere hoeken.
6. Het toekomstgerichte structuurontwerp kan extra lenzen zoals starlight lens polarisator gradiëntlens ND-filter enz. toevoegen om het effect van scènefotografie te verbeteren.
7. De macrolens is gelijk aan een kleine microscoop die heel kleine dingen heel duidelijk kan fotograferen en goed is voor bloemen vogels vissen insecten en fruit. In mijn tuin creëerde ik een levendige en rustige microwereld voor insecten die het vredige leven van verschillende insecten in verschillende poses laat zien.