Vossen Washandje Vienna Style Supersoft Chamois 22x16

€4,99
Maat Washandje 22x16cm
Het product is uit voorraad leverbaar.

Ontdek de Zachtheid van Vossen Washandjes

Verwen uzelf met een vleugje luxe in uw dagelijkse badritueel met het Vossen Washandje Vienna Style Supersoft Chamois. Dit washandje, bekend om zijn uitzonderlijke zachtheid, is een essentieel onderdeel van onze Washandjes collectie en belooft een ongeëvenaarde ervaring in huidverzorging.

Elegantie in Eenvoud

Met een stijlvol effen dessin in een rustgevende beige kleur, voegt dit washandje een subtiele elegantie toe aan uw badkamer. De zachte chamois tint is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw bestaande badkamerinrichting, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke stijl.

Superieure Kwaliteit van Vossen

Als onderdeel van het gerenommeerde merk Vossen, staat dit washandje garant voor topkwaliteit. Vervaardigd uit 100% katoen, staat het bekend om zijn duurzaamheid en vermogen om zachtheid te behouden, zelfs na meerdere wasbeurten. De afmeting van 16x22 cm maakt het washandje handzaam en praktisch in gebruik.

Ultiem Comfort en Absorptievermogen

Het Vossen Washandje Vienna Style Supersoft is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot voor uw huid. Het katoenen materiaal zorgt voor een uitstekend absorptievermogen, terwijl de zachte textuur zorgt voor een aangename en milde reiniging van de huid.

Perfecte Aanvulling op Uw Badtextiel

Dit washandje is de perfecte aanvulling op uw collectie badtextiel. Combineer het met bijpassende handdoeken, badmatten en badjassen uit de Vossen collectie voor een complete badkameruitstraling. Of u nu kiest voor een uniforme look of een mix-and-match benadering, de kwaliteit en stijl van Vossen zullen u niet teleurstellen.

Bestel Nu Uw Vossen Washandje

Ervaar zelf de luxe en kwaliteit van het Vossen Washandje Vienna Style Supersoft. Bestel nu eenvoudig online op Bedshop.nl en geniet van een spa-ervaring in het comfort van uw eigen huis. Met onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid, bent u verzekerd van een product dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Ean - 9002336991978
Deel dit product
voor 16.00 uur besteld ma t/m don, morgen in huis
Webshop Keurmerk
Winkels en filialen
Zutphen
Zutphen
Nieuwstad 44 - 48 Zutphen
Vandaag: 09:30 - 17:30
Informatie & openingstijden
Enschede
Enschede
Haverstraatpassage 31 Enschede
Vandaag: 09:30 - 17:30
Informatie & openingstijden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »