Pip Studio Les Fleurs Bathrobe Blue XS

€119,95
Maat XS
Het product is uit voorraad leverbaar.

Ontdek de Luxe van Pip Studio Les Fleurs Badjas Blauw XS

Verwen uzelf met de ultieme combinatie van comfort en stijl met de Pip Studio Les Fleurs Badjas. Deze prachtige badjas, ontworpen door het gerenommeerde Pip Studio, is de perfecte aanvulling op uw badkamer of garderobe. Met een betoverend dessin van sierlijke bloementakjes en kleine gedecoreerde fantasiebloemen, brengt deze badjas een vleugje elegantie en kleur in uw dagelijkse routine.

Waarom Kiezen voor Pip Studio Les Fleurs Badjas?

De Les Fleurs badjas is niet zomaar een badjas. Het is een statement van kwaliteit en design, gemaakt voor degenen die waarde hechten aan comfort zonder in te leveren op stijl. De binnenkant van de badjas heeft een effen blauwe kleur, wat een rustgevend contrast biedt met het levendige bloemendessin. Met een mooi aansluitende doorgestikte kraag, steekzakken en een lang ceintuur, combineert deze badjas functionaliteit met een modieuze uitstraling.

Productspecificaties

  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Katoen
  • Dessin: Bloemen & planten
  • Kleding maat: Maat XS

Deze badjas valt onder de categorieën Badjassen dames, Badmode en Badjassen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige badmode.

Waarom Winkelen bij Bedshop.nl?

Bedshop.nl is uw one-stop-shop voor al uw behoeften op het gebied van bedmode en badmode. Van dekbedsets tot hoeslakens, van kussens tot badjassen, en van spreien tot handdoeken, wij hebben een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit. Merken zoals Pip Studio, Essenza, Vossen en Vandyck zijn slechts een greep uit onze collectie, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en stijl.

Maak Vandaag Nog Uw Aankoop!

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. De Pip Studio Les Fleurs Badjas Blauw XS is de perfecte manier om uzelf of een geliefde te verwennen met een stukje luxe. Met zijn unieke design en superieure kwaliteit is deze badjas een must-have in uw collectie. Voeg nu toe aan uw winkelmandje en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die alleen Bedshop.nl u kan bieden.

Ean - 8719931383626
Deel dit product
voor 16.00 uur besteld ma t/m don, morgen in huis
Webshop Keurmerk
Winkels en filialen
Zutphen
Zutphen
Nieuwstad 44 - 48 Zutphen
Vandaag: 09:30 - 17:30
Informatie & openingstijden
Enschede
Enschede
Haverstraatpassage 31 Enschede
Vandaag: 09:30 - 17:30
Informatie & openingstijden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »