Vossen Gastendoekje Vienna Style Supersoft Slate Grey 30x50

€7,99
Maat Gastendoekje 30x50cm
Het product is uit voorraad leverbaar.

Ontdek de Luxe van Vossen Gastendoekjes

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw badkamer met het Vossen Gastendoekje Vienna Style Supersoft Slate Grey. Dit prachtige gastendoekje is meer dan alleen een praktisch item; het is een statement van stijl en comfort. Vervaardigd uit hoogwaardig katoen, belooft het Vossen gastendoekje een ongeëvenaarde zachtheid en duurzaamheid.

Sublieme Kwaliteit en Comfort

Als u op zoek bent naar een gastendoekje dat zowel luxueus als functioneel is, dan is de gastendoekje collectie van Vossen de perfecte keuze. Het gastendoekje is gemaakt van 100% katoen, bekend om zijn vermogen om vocht effectief op te nemen zonder in te boeten aan zachtheid. Met een genereuze afmeting van 30x50 cm is dit gastendoekje ideaal voor al uw gasten.

Elegantie in Elke Vezel

De kleur grijs staat synoniem voor verfijning en veelzijdigheid. Het effen dessin van het Vossen gastendoekje Vienna Style Supersoft Slate Grey past naadloos in elk badkamerinterieur, van modern tot klassiek. Het subtiele ontwerp en de neutrale kleur zorgen ervoor dat dit gastendoekje een tijdloze toevoeging is aan uw badlinnen.

Uitzonderlijke Duurzaamheid

De producten van Vossen staan bekend om hun lange levensduur en het gastendoekje is geen uitzondering. De kwaliteit van het materiaal zorgt ervoor dat het gastendoekje wasbeurt na wasbeurt zijn vorm en zachtheid behoudt. U kunt vertrouwen op de duurzaamheid van dit product, waardoor het een slimme investering is voor uw huis.

Perfecte Aanvulling op Uw Badkamer

Naast de functionaliteit en stijl, is het Vossen Gastendoekje Vienna Style Supersoft Slate Grey ook een perfecte aanvulling op uw collectie handdoeken en badmode. Het gastendoekje past uitstekend bij andere artikelen uit het assortiment van Vossen, zoals badmatten, badjassen en handdoeken, waardoor u een complete en gecoördineerde look in uw badkamer kunt creëren.

Bestel Nu Uw Vossen Gastendoekje

Wacht niet langer en verwen uzelf en uw gasten met de luxe van het Vossen Gastendoekje Vienna Style Supersoft Slate Grey. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en het comfort dat Vossen te bieden heeft. Uw badkamer verdient het allerbeste, en met Vossen kunt u er zeker van zijn dat u dat ook krijgt.

Ean - 9002336823286
Deel dit product
voor 16.00 uur besteld ma t/m don, morgen in huis
Webshop Keurmerk
Winkels en filialen
Zutphen
Zutphen
Nieuwstad 44 - 48 Zutphen
Vandaag: 09:30 - 17:30
Informatie & openingstijden
Enschede
Enschede
Haverstraatpassage 31 Enschede
Vandaag: 09:30 - 17:30
Informatie & openingstijden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »