Beddinghouse Sheer Handdoek Antraciet 50x100 cm

€9,95
Maat Handdoek 50x100 cm
Het artikel wordt voor u besteld bij de leverancier. Levertijd is enkele dagen.

Ontdek de luxe van de Beddinghouse Sheer Handdoek in Antraciet, een essentiële toevoeging aan uw badkamercollectie die comfort en stijl naadloos combineert. Bij Bedshop, zijn we trots op ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige badmode, waarbij de Sheer collectie van Beddinghouse een ware uitblinker is.

Waarom Kiezen voor Beddinghouse Sheer Handdoeken?

De Sheer handdoeken van Beddinghouse zijn vervaardigd uit 100% katoen met een gewicht van 600gr/m2, waardoor ze niet alleen uitzonderlijk zacht zijn, maar ook uitstekend vocht absorberen. Deze handdoeken zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en comfort, waardoor ze een ideale keuze zijn voor dagelijks gebruik.

Unieke Eigenschappen

De Sheer collectie onderscheidt zich door zijn effen dessin in een stijlvolle antraciet kleur, waardoor het een tijdloze aanvulling is op elke badkamer. De afmeting van 50x100 cm maakt deze handdoek veelzijdig en geschikt voor diverse toepassingen, van het afdrogen van de handen tot het omwikkelen van het haar na een douche.

Uitgebreide Collectie

Naast handdoeken omvat de Sheer collectie ook washandjes, gastendoekjes en douchelakens, beschikbaar in diverse kleuren. Dit maakt het eenvoudig om een complete set samen te stellen die perfect bij uw badkamer past. Of u nu op zoek bent naar dekbedsets, dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens, badjassen, of zelfs badmatten en wc-matten, bij Bedshop vindt u producten van topmerken zoals Pip Studio, Essenza, Vossen, en Cawo.

Waarom Nu Kopen?

De Beddinghouse Sheer Handdoek in Antraciet is niet alleen een praktische keuze, maar ook een statement van stijl en kwaliteit in uw badkamer. Met zijn superieure absorptievermogen en zachte textuur biedt het een ongeëvenaarde gebruikservaring. Profiteer van de mogelijkheid om uw badkamer te transformeren met deze luxe handdoek en de bijpassende items uit de Sheer collectie.

Wacht niet langer en voeg nu deze must-have toe aan uw badkamercollectie. Bezoek Bedshop.nl om de Beddinghouse Sheer Handdoek in Antraciet te bestellen en ontdek de rest van ons uitgebreide assortiment aan badmode en beddengoed. Maak van uw huis een thuis met de hoogwaardige producten van Bedshop.

Ean - 8719931104252
Deel dit product
3-5 werkdagen
Webshop Keurmerk
Winkels en filialen
Zutphen
Zutphen
Nieuwstad 44 - 48 Zutphen
Vandaag: 13:00 - 17:30
Informatie & openingstijden
Enschede
Enschede
Haverstraatpassage 31 Enschede
Vandaag: 13:00 - 17:30
Informatie & openingstijden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »