Soundlab luidspreker muurbeugel set van 2 stuks tot 5KG

3974029
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Soundlab luidspreker muurbeugel set 2 stuks

Als je op zoek bent naar een manier om jouw kleine luidsprekers aan de muur te bevestigen, dan is deze set van 2 speaker muurbeugels precies wat je nodig hebt. Deze set is uitgevoerd in het zwart en is speciaal ontworpen om kleine (boekenplank)luidsprekers stevig aan de muur te monteren.

Deze speaker muurbeugels hebben een draagvermogen van maximaal 5 kilogram, wat betekent dat ze geschikt zijn voor de meeste kleine luidsprekers. De beugels zijn makkelijk te verstellen, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan de grootte van je luidsprekers.

De bevestigingsplaat van deze muurbeugels heeft afmetingen van 50 x 54 mm en is daarmee groot genoeg om een stevige bevestiging aan de muur te garanderen. De afmetingen van de beugels zelf zijn 50 x 50 x 105 mm, waardoor ze niet teveel ruimte in beslag nemen op je muur.

Deze set van 2 speaker muurbeugels is uitgevoerd in het zwart en heeft een gewicht van slechts 0,2 kg per stuk. Dit betekent dat ze niet alleen stevig en betrouwbaar zijn, maar ook nog eens zeer gemakkelijk te installeren.

Productspecificaties

  • Merk: Soundlab
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5021196137610
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten