Ga naar productinformatie

Sony KD49XG7077SAEP 4K Ultra HD televisie

  • Merk: Sony
  • Correct-nummer: 598205
699,00
549,00
 per 
Inclusief BTW
Besteed voor €49,00 en betaal geen €7,99 verzendkosten

Voor 18:00 uur besteld vandaag verstuurd

Kijkafstand 2 - 3 meter
Kleur Zilver
Produktsoort Televisie led techniek
Resolutie 4k ultra hd
Schermformaat 49 inch (±124 cm)

Productomschrijving

Beleef alle details dankzij 4K X-Reality PRO
Met 4K X-Reality PRO wordt elk beeld verbeterd om ware 4K-kwaliteit te benaderen, voor buitengewone helderheid. Beelden worden in realtime scherper en gedetailleerder gemaakt voor nog meer detail in elk onderdeel en de opbouw van het beeld.

TRILUMINOS-display: Extra kleuren, extra helderheid
Zie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de paraplu's natuurgetrouw weer.

Meteen online met de speciale YouTube-knop
Ga rechtstreeks naar YouTube en geniet van uw favoriete video's. Bladeren en clips kijken op deze Sony led-tv gaat sneller een eenvoudiger dan ooit dankzij de YouTube-knop op de afstandsbediening.

Een slimmere manier om uw smartphone te gebruiken
Zet uw favoriete content op uw smartphone of USB-stick en ervaar die met prachtige details op uw grote tv-scherm. Met Smart Plug & Play kunt u eenvoudig video's, foto's en muziek delen vanaf meerdere apparaten.

Gemaakt om te luisteren: ClearAudio+
Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende geluidservaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt.

Kabels zijn netjes weggewerkt
De kabels zitten verborgen in de standaard en worden op hun plaats gehouden door een meegeleverde kabelbinder.

Motionflow XR houdt de actie soepel gaande
Geniet van vloeiende en scherpe details, zelfs bij snel bewegende beelden met Motionflow XR. Deze innovatieve technologie maakt extra frames en voegt deze toe tussen de originele beelden. Belangrijke visuele factoren in opeenvolgende frames worden met elkaar vergeleken, waarna het onderdeel van een seconde dat ontbreekt in de actie wordt berekend. Bij sommige modellen worden tevens zwarte frames ingevoegd voor een ware bioscoopervaring zonder ruis.

DSEE geeft uw digitale muziek meer detail
Internetvideo met lage resolutie, gemiste tv-programma's en andere sterk gecomprimeerde audiobestanden klinken niet altijd even goed. Er wordt een grote hoeveelheid informatie weggegooid als digitale audio wordt gecomprimeerd. Met de DSEE-technologie (Digital Sound Enhancement Engine) worden verloren frequentiecomponenten - met name de hoge frequenties - hersteld voor een natuurlijk, meer ruimtelijk geluid.

Clear Phase voor gebalanceerde en vloeiende frequenties
BRAVIA maakt gebruik van een krachtig computermodel om onnauwkeurigheden in de speakerrespons te analyseren en hiervoor te compenseren. Dit gebeurt door met grotere precisie een 'sampling' van de speakerfrequentie uit te voeren. Deze informatie wordt opnieuw ingevoerd om eventuele pieken of dalen in de natuurlijke respons van de speaker te verwijderen, wat resulteert in een pure, natuurlijke audio met een vloeiende, gelijkmatige weergave van alle frequenties.

S-Force Front Surround van bioscoopkwaliteit
Geniet van een overweldigende geluidsweergave die u midden in de actie plaatst. S-Force Front Surround bootst de manier na waarop het brein verbanden legt tussen verschillende geluidsbronnen voor het juiste volume, de vertraging en het spectrum van het geluid -met alleen de linker- en rechterspeakerkanalen. Doordat op natuurlijke wijze driedimensionale geluidsvelden worden gesimuleerd, kunt u genieten van rijke hifi-audio in een breder luistergebied.

Verander uw tv in een digitale recorder: USB HDD-opname
Sla uw favoriete tv-programma's op een externe vaste USB-schijf op en geniet hiervan wanneer u maar wilt. Opname op USB HDD maakt One-touch- en timeropname van een digitale uitzending op een USB HDD-apparaat met een capaciteit tot 2 TB mogelijk. Terwijl het programma wordt weergegeven, drukt u op REC om het opnemen te starten. De opname wordt weer automatisch gestopt aan het einde van het programma.
Beelddiagonaal 123 cm * 49 inch * HDR 10+ * ultra HD 4K (3840x2160) * triluminous * LED TV * 400Hz motion flow * Smart TV * WiFi ingebouwd * CI+ gecertificeerd * DVB-C * DVB-S * DVB-T * vermogen: l/r speakers 20 Watt * 3 HDMI- 3 USB- ethernet- composiet- optisch- hoofdtelefoon- aansluiting(en) * stroomverbruik 75 Watt * jaarlijks energieverbruik 110 kWh * Energieklasse A * Vesa compatible * Gewicht 11.9 kg * afm: (b x h x d): 110.1- 64.5- 5.7 cm ( 7/20 ) *

Schermformaat: 49 inch (±124 cm)
Resolutie: 4K Ultra HD
Energieklasse: G
Kleur: zilver
Kijkafstand: 2 - 3 meter
Extra product informatie

Bekijk alle details

Sony KD49XG7077SAEP 4K Ultra HD televisie

699,00
549,00
 per