Zoek hier op product, merk, artikelnummer, EAN of trefwoord

Oogcompressen 5ml

Hauschka
Inhoud: 10x5ml
Artikelnr: 1247552
hauschka
723f3cdc-14e1-419a-a79f-9011d7231a1f
Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland
€27,50 €24,75 Je bespaart 10%

Volumekorting

vanaf 3 stuks €22,00 p/stuk

Helaas, dit product is op dit moment niet leverbaar

Hauschka Oogcompressen 5 ml

Stralende ogen: Dr. Hauschka Oogcompressen.

De Dr. Hauschka Oogcompressen zijn verkrijgbaar in handige aparte verpakkingen – voldoende om ze één keer te gebruiken. De samenstelling die uit meerdere heilzame plantenextracten bestaat, verfrist vermoeide ogen en heeft een kalmerend effect voor jeukende ogen.

Dr. Hauschka Oogcompressen zijn bewezen effectief: in elk seizoen, bij beeldschermwerk, pollenallergie en gezwollen traanzakken. Je kunt de Oogcompressen ook gebruiken als je contactlenzen draagt.

Ingredienten
Aqua, Euphrasia Officinalis Extract, Foeniculum Vulgare Seed Extract, Alcohol, Anthyllis Vulneraria Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum*, Geraniol*, Citronellol*.
*from natural essential oils

Gebruik
Open de ampul door aan de vleugel te draaien. Doordrenk een wattenschijfje goed met de inhoud van de ampul. Trek het wattenschijfje (boven- en onderkant) uit elkaar, sluit de ogen, leg het erop en laat circa 10 minuten intrekken.
Opmerking: gebruik de Oogcompressen niet als oogdruppels of oogwater. Zonder conserveringsmiddelen – gebruik daarom meteen na het openen. Dr.Hauschka Oogcompressen is een hoogwaardig natuurproduct en kan daardoor van kleur veranderen.

ideal-logo
mastercard-logo
paypal-logo
postnl-logo
visa-logo
vvvgiftcard-logo
logo-webwinkelkeur
© Copyright 1986 - 2024 De Weegschaal Gezondheidswinkel