Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Fanola No Yellow Care Thermo-Protective Cream - 150ml

6% sale
Productomschrijving
Fanola No Yellow Care Thermo-Protective Cream - 150ml Fanola No Yellow Care Thermo-Protective Cream 150ml is een hittebeschermende crème uit de No Yellow Care lijn van Fanola, speciaal ontworpen voor de lengtes en punten van het haar. Deze leave-in crème is ideaal voor blond, geblondeerd, gehighlight en wit of grijs haar. De Fanola No Yellow Care Thermo-Protective Cream vormt een beschermend laagje om het haar, waardoor het beschermd wordt teg...

Fanola No Yellow Care Thermo-Protective Cream - 150ml

Fanola No Yellow Care Thermo-Protective Cream 150ml is een hittebeschermende crème uit de No Yellow Care lijn van Fanola, speciaal ontworpen voor de lengtes en punten van het haar. Deze leave-in crème is ideaal voor blond, geblondeerd, gehighlight en wit of grijs haar. De Fanola No Yellow Care Thermo-Protective Cream vormt een beschermend laagje om het haar, waardoor het beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals hitte van stylingtools en vochtigheid.

De formule van de Thermo-Protective Cream is verrijkt met Heat-Block, dat het haar effectief beschermt tegen de warmte van föhns, krultangen en stijltangen. Het resultaat is zacht, beschermd en glanzend haar met minder gespleten haarpunten. Bovendien is de formule volledig veganistisch en cruelty-free, wat betekent dat er geen dierproeven zijn gebruikt bij de ontwikkeling van het product. Je kunt dus met een gerust hart je favoriete stylingtools gebruiken.

Gebruik

Verdeel een kleine hoeveelheid crème op vochtig haar voor het föhnen of op droog haar voordat je een stijltang of krultang gebruikt. Spoel de leave-in crème niet uit.

Pluspunten

  • Hittebeschermende crème voor blond, wit of grijs haar
  • Beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf
  • Heat-Block beschermt tegen de hitte van stylingtools
  • Zorgt voor zacht, glanzend en beschermd haar
  • Veganistisch en cruelty-free, geen dierenleed

Kenmerken

MerkFanola
SoortHittebescherming
SerieNo-Yellow
Volume150 ml
VeganJa
ProductgroepHaarverzorging

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking