Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Fanola - No More The Deep Cleanser Cleansing Shampoo - 1000Ml

19% sale
Fanola Fanola - No More The Deep Cleanser Cleansing Shampoo - 1000Ml
Productomschrijving
Fanola - No More The Deep Cleanser Cleansing Shampoo - 1000Ml Fanola No More The Prep Cleanser 1000ml is een effectieve shampoo die fungeert als voorbehandeling voor Fanola No More Styling Mask. Prep Cleanser reinigt het haar grondig en intensief, verwijdert alle minerale onzuiverheden en reinigt de haarschacht grondig zonder de hydrolipidenlaag van de hoofdhuid te verwijderen. Fanola No More is ontworpen voor snelle styling en onderhoud in slec...

Fanola - No More The Deep Cleanser Cleansing Shampoo - 1000Ml

Fanola No More The Prep Cleanser 1000ml is een effectieve shampoo die fungeert als voorbehandeling voor Fanola No More Styling Mask. Prep Cleanser reinigt het haar grondig en intensief, verwijdert alle minerale onzuiverheden en reinigt de haarschacht grondig zonder de hydrolipidenlaag van de hoofdhuid te verwijderen. Fanola No More is ontworpen voor snelle styling en onderhoud in slechts twee minuten. Het hoofdbestanddeel van de Fanola No More serie is natuurlijke klei. Deze klei geeft het haar een natuurlijk volumineus effect.

Active Miraclay Technology zorgt ervoor dat je tijd en water bespaart bij het wassen, wassen en drogen van uw haar. De pH-waarde van de reiniger is 5,5-6, het is siliconenvrij en 99,3% natuurlijke stoffen. Fanola No More The Prep Cleanser is ideaal voor beschadigd, onhandelbaar of pluizig haar dat gekleurd, gebleekt of chemisch behandeld is. De reiniger voedt het haar en maakt het weer gezond. Fanola No More producten hebben veel voordelen. Zo is er minder product nodig voor een perfect design, bevatten producten zo min mogelijk synthetische ingrediënten en droogt het haar sneller na het wassen en conditioneren! Daarnaast is de NoMore lijn siliconenvrij en helemaal vegan.

Kenmerken:

Type dispenserFlacon
Type shampoo
Normale shampoo
Met conditioner
Nee
Dermatologisch getestJa
Geschikt voor haartype 
Alle haartypes
Inhoud
1000 ml
Geslacht
Unisex
Land van oorsprong
Nederland

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking