MEDION Kruimeldief MD 10557 - Kruimelzuiger - Snoerloos - Blauw / Wit

3,6 Sterren
8 beoordelingen
3677585
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Sterke zuigkracht snel bij de hand
Met de nieuwe draadloze handstofzuiger van MEDION heb je altijd een flexibele en sterke poetshulp bij de hand. Kruimels bij het ontbijt, chips op de bank of een gebroken glas bij het diner 's avonds: allemaal geen probleem, de kleine hulp is snel bij de hand als je tussendoor snel het vuil wilt verwijderen. De nieuwe cycloontechnologie maakt met een gelijkblijvend hoog zuigvermogen een nog grondigere reiniging mogelijk. Het vuil roteert in het zuigreservoir en de mondstukken raken niet verstopt. Met 6000 Pa zuigkracht verwijder je ook moeiteloos hardnekkiger vuil. De krachtige accu heeft voldoende reserves voor 20 minuten gebruik.

Snel laden en schone lucht
Na het poetsen hang je de zuiger gewoon terug in de wandhouder en laad je hem in de kortste tijd weer op. Is het vuilreservoir vol, dan kan je het zonder probleem demonteren en leegmaken. De ingebouwde HEPA13-filter voor de kleinste stofdeeltjes kan indien nodig worden uitgewassen en na het drogen onmiddellijk weer worden gebruikt. Eenvoudiger en sneller kan niet!

Eenvoudige reiniging
Na het zuigen kan je het reservoir eenvoudig demonteren, leegmaken en reinigen. De voor de kleinste stofdeeltjes ingebouwde HEPA13-filter kan je met een beetje water uitwassen en na het drogen direct hergebruiken.

Krachtige accu
Met de krachtige li-ionaccu kan je tot 20 minuten van het maximale vermogen van je handstofzuiger gebruikmaken. Na het gebruik kan je de zuiger via de wandhouder snel weer opladen.

Krachtig zuigvermogen
De ingebouwde motor biedt je een zuigvermogen van 6000 Pa. Hiermee zuig je niet alleen moeiteloos kleine kruimels, maar ook glasscherven op.

Cycloontechnologie
De innovatieve cycloontechnologie regelt de luchtstroom in het reservoir, zodat het vuil roteert en de mondstukken niet verstopt raken. Hierdoor blijft het zuigvermogen even sterk en kan je betrouwbaar en zonder probleem het vuil verwijderen.

Productspecificaties

  • Merk: Medion
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275174151
  • Gebruikstijd accu (in minuten): 20

Beoordelingen

Gesponsorde producten