Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Fiber Fix Intro Kit

19% sale
Fanola Fiber Fix Intro Kit
Productomschrijving
Fiber Fix Intro Kit: De Fanola Fibre Fix set is een professionele verzorgingsset die de bindingen van de haarvezel versterkt met plantaardige aminozuren. Het bestaat uit een Bond Fixer-behandeling, Bond Connector-crème en shampoo. De producten zijn bedoeld voor haarkleuring of verlichting in de salon. Creëer en herbouw bindingen in de haarvezels  Versterk het haar tijdens het kleuren of oplichten Geeft zachtheid en glans Zorg voor duurz...

Fiber Fix Intro Kit:

De Fanola Fibre Fix set is een professionele verzorgingsset die de bindingen van de haarvezel versterkt met plantaardige aminozuren. Het bestaat uit een Bond Fixer-behandeling, Bond Connector-crème en shampoo. De producten zijn bedoeld voor haarkleuring of verlichting in de salon.

Creëer en herbouw bindingen in de haarvezels 
  • Versterk het haar tijdens het kleuren of oplichten
  • Geeft zachtheid en glans
  • Zorg voor duurzaamheid en kleurintensiteit
  • Voorkom dat de kleur vervaagt
  • Optimale pH-waarde (3,0 tot 4,7)

Fanola Fibre Fix producten zijn verrijkt met een hooggeconcentreerd plantaardig aminozuurcomplex dat tot diep in de haarvezels doordringt. Ze versterken en herstellen de disulfidebindingen die de keratineketens van het haar verbinden, die vaak beschadigd raken tijdens chemische behandelingen (bijv. verven, bleken). Als gevolg hiervan krijgen de lokken hun gezonde uiterlijk, kracht en glans terug. Toepassing: Meng een maatlepel Bond Fixer (3,5 ml) met 40 g kleur- en oxidatiemiddel. Breng het mengsel op het haar aan en bewaar het voor normale tijd. Breng na het wassen van de kleur de connector aan op nat haar. Breng aan en kam het haar gelijkmatig. Spoel na 5 minuten. Was tot slot je haar met Fiber Fix shampoo. Resultaten: Glad, hersteld, zacht en glanzend haar. Bescherming tijdens binnenschilderwerk of witwassen. We raden aan om het te gebruiken met andere Fanola-producten voor de beste dagelijkse haarverzorging. Fanola is een Italiaans merk van haarverzorgings-, kleur- en stylingproducten. Vanaf het begin was het doel om kapsalons een breed scala aan professionele producten en technische ondersteuning aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. De veelzijdige productopties in het Fanola-portfolio zorgen ervoor dat alle klanten de juiste producten vinden voor hun haarbehoeften.

Kenmerken:

MerkFanola
Inhoud70ml, 100ml, 100ml
Type haarkleuringOntkleuring 

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking