Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Baseus FM transmitter

509122
Beoordeling
Artikelnummer509122
FabrikantcodeCCALL-TM01
EAN code6953156278721
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 16,00

€ 13,22 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Een Baseus sigarettenplug autolader met een ingebouwde Bluetooth FM transmitter. Deze FM transmitter in combinatie met Bluetooth zorgt ervoor dat je naar je eigen radiokanaal kan luisteren. Stel met de FM transmitter in op welke frequentie je muziek wilt afspelen. Koppel vervolgens je telefoon met Bluetooth aan de autolader met Bluetooth FM transmitter. Stel daarna je autoradio in op de gekozen frequentie en je kan je eigen muziek beluisteren. Let er wel op dat als een andere auto met een autoradio dichtbij rijdt en is ingeschakeld op dezelfde frequentie ook mee kan luisteren met je muziek. Dit geldt ook voor handsfree telefoongesprekken die je op deze manier voert. De autolader is voorzien van een ingebouwde microfoon zodat je ook handsfree telefoongesprekken kan voeren.
  • De autolader heeft 2-USB poorten zodat je tot twee apparaten tegelijkertijd kan opladen. Naast het koppelen van je telefoon om muziek te luisteren kan je ook een USB-stick of een Micro-SD kaart direct in de autolader doen. De autolader ondersteunt deze audioformaten: MP3, WMA, WAV en FLAC.
  • Op de bovenkant van de autolader zie je een digital display. Hierop wordt de batterijstatus van je telefoon weergegeven en op welke frequentie je kan inschakelen om je muziek te horen.
  • Gerelateerde artikelgroepen Baseus FM transmitter

    USB kabels & adapters
    Klik hier voor USB kabels & adapters
     
    Lightning kabels & adapters
    Klik hier voor Lightning kabels & adapters
     

    Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

    Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.