Astalon: Tears of the Earth (Limited Run Games)

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Astalon: Tears of the Earth (Limited Run Games)

Platform: Nintendo Switch
Uitverkocht
Dit product is helaas uitverkocht.
E-mail alert
Vul hieronder uw e-mail adres in en wij sturen u een bericht zodra het artikel weer op voorraad is!

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Actie AvontuurLeeftijd: 12 Jaar en ouderUitgever: Limited RunRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

Dood is slechts het begin
Houd je aan je pact met de Titan of Death, Epimetheus! Vecht, klim en los je een weg door een verwrongen toren als drie unieke avonturiers, op een missie om hun dorp te redden van naderend onheil!

Drie heldhaftige ontdekkingsreizigers dwalen door de post-apocalyptische woestijn op een missie om hun dorp van wanhoop te redden. Ze vinden al snel een donkere, verwrongen toren die uit de diepten van de planeet is verrezen en schijnbaar de sleutel tot hun overleving bevat. Om hun overwinning veilig te stellen, heeft een van hen een geheim pact gesloten met de Titan of Death, Epimetheus, waardoor ze kunnen reïncarneren totdat ze hun missie hebben volbracht. Maar welk lot wacht de helden en hun dorp?

Astalon: Tears Of The Earth is een actie-platformgame die zich afspeelt in een stervende wereld waar het leven wreed is, maar de dood een springplank naar de overwinning kan zijn! Gebruik de unieke vaardigheden en wapens van Arias de vechter, Kyuli de schurk en Algus de tovenaar om de mysterieuze toren te overwinnen en de antwoorden te vinden op hun overleving. Dood verschrikkelijke monsters, ontdek krachtige artefacten en los duivelse puzzels op, en bereik nieuwe hoogten in de toren met behulp van een Titan. Volg een verhaal over vriendschap en opoffering, moed opbouwen om reuzen neer te halen om de zwakken en machtelozen te beschermen. Versterk je partij en verander hun lot door de dood te omarmen. Ontdek de talloze geheimen van de Toren der Slangen!

Beleef de gloriedagen van 8-bits actie-avontuur opnieuw met prachtig gedetailleerde, authentieke pixelart in een donkere, fantastische wereld! Astalon biedt de progressieve verkenning van een onderling verbonden wereld met de snelheid en het snelle ritme van een kamer-voor-kamer actieplatformgame.

- Origineel personageontwerp door Ryusuke Mita, maker van de wereldberoemde manga Dragon Half!
- Speel in je eigen tempo - verken grondig en bouw de sterke punten van je personage op, of gebruik riskante methodes om je een weg omhoog de toren te banen!
- Schakel tussen je helden en gebruik de unieke vaardigheden van een krijger, boogschutter en tovenaar om verder te komen in het spel.
- Vecht tegen een groot assortiment aan verschillende vijanden, gigantische monsters en epische eindbazen! Kies de juiste held om de zwakke punten te vinden van de wezens die je in de weg staan!
- Upgrade de vaardigheden van je personages en verander de koers van het lot door deals te sluiten met Epimetheus, de Titan of Death.
- Verzamel een verscheidenheid aan ongelooflijke artefacten, zoals het "Sword of Mirrors", waarmee je personages nieuwe vaardigheden krijgen en nieuwe mogelijkheden openen.
- Gebruik kampvuren om je voortgang op te slaan, karakters te veranderen en details over het verleden van de helden te ontdekken.
- Honderden kamers om te ontdekken - urenlange uitdagende verkenning met een overvloed aan ontgrendelbare items en geheimen om de meest nieuwsgierige spelers te belonen!
- Ervaar een opwindende soundtrack van chiptune-muziek gecomponeerd door Matt Kap, verspreid over meer dan 30 muziekstukken!
Toon meer Toon minder