Ga naar productinformatie

Lumos Ultra fietshelm met verlichting wit

  • Merk: Lumos
  • Correct-nummer: 600138
Kies maat:
100,00
85,00
 per 
Inclusief BTW
Besteed voor €49,00 en betaal geen €7,99 verzendkosten

Voor 18:00 uur besteld vandaag verstuurd

Kleur Wit
Produktsoort Fietshelm

Productomschrijving

De Lumos Ultra fietshelm heeft geïntegreerde COB LED-verlichting, richtingaanwijzers en slimme functies om u veilig te houden. Er zijn meerdere voordelen aan het dragen van lampen hoog op het hoofd. Ten eerste maakt het het mogelijk om door automobilisten op de weg duidelijker te worden gezien. U zult minder snel een situatie tegenkomen waarin uw lichten worden geblokkeerd door geparkeerde auto's of andere dingen op de weg. Ten tweede, door uw hoofd te verlichten, is het veel gemakkelijker voor automobilisten om te zien waar u naar kijkt en dus beter te weten hoe u nadert.
Chips On Board (COB) is een methode van LED-verpakking die een aantal voordelen heeft ten opzichte van meer conventionele technologieën. Het zorgt voor een compactere voetafdruk en levert een hogere lichtintensiteit, wat betekent dat u van verder weg wordt gezien. Het is ook wat de lichten een meer uniforme uitstraling geeft. We beschouwen het graag als momenteel onze beste LED-technologie.
Het is onze meest geventileerde helm tot nu toe. We hebben naar de feedback van klanten geluisterd en hebben veel aandacht besteed aan de manier waarop Ultra lucht door het interne ventilatiesysteem leidt. We hebben 3 enorme uitlaten aan de achterkant gemaakt om ervoor te zorgen dat warme lucht naar buiten wordt geduwd, waardoor de rijder koel blijft, of het nu gaat om woon-werkverkeer of tijdens een trainingssessie.

Lumos Ultra fietshelm productkenmerken:
* 30 leds vooraan
* 34 rode en 34 oranje leds achteraan
* Indicatoren aan de achterkant
* Looptijd tot 10 uur
* Maten: M / L (54 cm - 61 cm)
* Gewicht: ca. 370 g
Extra product informatie

Bekijk alle details

Lumos Ultra fietshelm met verlichting wit