Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcrème SPF30 - 150ml

28% sale
piz buin Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcrème SPF30 - 150ml
Productomschrijving
Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcrème SPF30 - 150ml Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcrème SPF30 is een geavanceerde zonbescherming die je huid hydrateert en tegelijkertijd beschermt tegen schadelijke zonnestralen. Deze zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld om je huid fris, gehydrateerd en beschermd te houden tijdens blootstelling aan de zon. De zonnebrandcrème heeft een SPF (Sun Protection Factor) van 30, wat betekent dat het een effec...

Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcrème SPF30 - 150ml

Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcrème SPF30 is een geavanceerde zonbescherming die je huid hydrateert en tegelijkertijd beschermt tegen schadelijke zonnestralen. Deze zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld om je huid fris, gehydrateerd en beschermd te houden tijdens blootstelling aan de zon.

De zonnebrandcrème heeft een SPF (Sun Protection Factor) van 30, wat betekent dat het een effectieve bescherming biedt tegen zowel UVB- als UVA-stralen. Dit helpt zonnebrand te voorkomen en vermindert het risico op vroegtijdige huidveroudering en andere schadelijke effecten van de zon.

Een belangrijk kenmerk van Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcrème is de toevoeging van hydro-infuse-technologie. Deze technologie zorgt voor een diepe en langdurige hydratatie van de huid, zelfs tijdens blootstelling aan de zon. Het helpt om de natuurlijke vochtbalans van de huid te behouden, waardoor je huid zacht, soepel en comfortabel blijft.

De zonnebrandcrème heeft een lichte en niet-vette textuur, waardoor het gemakkelijk op de huid aan te brengen is. Het wordt snel geabsorbeerd zonder een plakkerig gevoel achter te laten, zodat je vrij kunt bewegen en van de zon kunt genieten zonder ongemak.

Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcrème is ook waterbestendig, waardoor het ideaal is voor gebruik tijdens wateractiviteiten. Het biedt langdurige bescherming, zelfs wanneer je in contact komt met water of transpireert.

Het is belangrijk om de zonnebrandcrème gelijkmatig aan te brengen op alle blootgestelde huid, ten minste 15 minuten voor blootstelling aan de zon. Herhaal het aanbrengen regelmatig, vooral na zwemmen, transpireren of afdrogen met een handdoek, om de optimale bescherming en hydratatie te behouden.

Kenmerken

  • Effectieve zonbescherming: De zonnebrandcrème biedt een SPF van 30, wat zorgt voor een effectieve bescherming tegen schadelijke UVB- en UVA-stralen. Hierdoor wordt zonnebrand voorkomen en wordt het risico op vroegtijdige huidveroudering verminderd.

  • Hydro-infuse-technologie: De formule van de zonnebrandcrème is verrijkt met hydro-infuse-technologie, wat betekent dat het diepe hydratatie biedt aan de huid. Het helpt om de natuurlijke vochtbalans van de huid te behouden, waardoor je huid gehydrateerd en soepel blijft, zelfs tijdens blootstelling aan de zon.

  • Lichtgewicht en niet-vette textuur: De zonnebrandcrème heeft een lichte textuur die gemakkelijk op de huid aan te brengen is. Het wordt snel geabsorbeerd zonder een plakkerig of vettig gevoel achter te laten, waardoor het comfortabel is om te dragen.

  • Langdurige hydratatie: De formule van de zonnebrandcrème zorgt voor langdurige hydratatie, waardoor je huid beschermd blijft en fris aanvoelt, zelfs na blootstelling aan de zon.

  • Waterbestendig: De zonnebrandcrème is waterbestendig, wat betekent dat het zijn bescherming behoudt, zelfs wanneer je in contact komt met water of transpireert. Dit maakt het ideaal voor gebruik tijdens wateractiviteiten of op warme dagen.

  • Geschikt voor alle huidtypes: Piz Buin Hydro Infusion Zonnebrandcrème SPF30 is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Het is klinisch getest en dermatologisch goedgekeurd, waardoor het veilig kan worden gebruikt door mensen met verschillende huidbehoeften.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking