Progenion Aromatische olie Wild Sugar

3991973
11.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Progenion-BV
5 Sterren
Progenion Aromatische olie Wild Sugar
11.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Aromatische olie Wild Sugar 30ml.
Creëer een betoverende suikerspin geur onze aromatische olie Wild Sugar.

Creëer een betoverende suikerspin geur in snoepwinkels en andere zoete ervaringen met onze aromatische olie Wild Sugar. Deze verleidelijke geurcombinatie vangt de essentie van zoete lekkernijen, kristalsuiker en suikerspinnen. Speciaal ontwikkeld voor een zoete beleving, draagt de betoverende geur van Wild Sugar bij aan het prikkelen van de zintuigen en het aanwakkeren van de fantasie.


De geur van een snoepwinkel in huis.

Snoepwinkels staan bekend om hun kleurrijke assortiment en de nostalgische sfeer die ze creëren. Met aromatische olie Wild Sugar wordt een verleidelijke en uitnodigende omgeving gecreëerd. De zoete suikerspin geur trekt klanten aan, waardoor ze langer blijven en eerder geneigd zijn om iets te kopen.


Psychische en emotionele voordelen.

De suikerspin geur is een essentieel element van Wild Sugar. Suikerspinnen zijn geliefd bij zowel kinderen als volwassenen en roepen herinneringen op aan kermissen, feesten en andere vrolijke gebeurtenissen. De geur van suikerspin voegt een vleugje nostalgie en plezier toe aan de omgeving waarin het wordt verspreid. Naast snoepwinkels kan aromatische olie Wild Sugar ook worden gebruikt in diverse omgevingen waar een zoete en uitnodigende sfeer gewenst is, zoals evenementen, feesten, speciale gelegenheden of zelfs thuis. Door de betoverende suikerspin geur van Wild Sugar te verspreiden, creëer je een unieke en gedenkwaardige ervaring voor je gasten.


Geschikt voor aromaverdampers.

Gebruik aromatische olie Wild Sugar in geurverspreiders of aroma diffusers. Voeg enkele druppels toe aan het waterreservoir van de diffuser en laat de geur geleidelijk door de ruimte verspreiden. De hoeveelheid druppels hangt af van de grootte van de ruimte en de gewenste geurintensiteit. Begin met een kleine hoeveelheid en voeg indien nodig meer druppels toe.


Hoe te gebruiken:

Het gebruik van onze 30ml Aromatische Olie in uw aromaverdamper is eenvoudig en snel. Volg onderstaande stappen om de perfecte geurbeleving te creëren:
1. Vul de aromaverdamper met water tot het aangegeven niveau. 2. Voeg 10 druppels van de 30ml Aromatische Olie toe aan het water. 3. Schakel de aromaverdamper in (en stel de gewenste vernevelingsintensiteit in). 4. Geniet van de heerlijke geur.

Specificaties

  • Merk: Progenion
  • EAN: 7440834290278

Beoordelingen

Gesponsorde producten