{{text}}
Nederland NL
{{ Sms.titleProfile }}

Inloggen helpt ons om de webshop beter op jou af te stemmen en het geeft je toegang tot je persoonlijke gegevens.

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer nu!

Je bent ingelogd als {{ customerFullname }}

Weet je zeker dat je wilt uitloggen?

Wishlist

{{currentProduct.nameTop}}
{{currentProduct.nameMiddle}}

|

Kleur
Kies een huidtype Geschikt voor huidtype
Omschrijving
MUGLER Alien Goddess Eau de parfum navulbaar 30 ml, een vrouwenparfum van MUGLER, is een goddelijke bloemig-oriëntaals-houtige geur, een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. In een tijd dat mensen op zoek zijn naar licht in de duisternis, baant een zonnegodin de weg naar een miraculeuze maar reële lotsbestemming. De vrouw die Alien Goddess eau de parfum draagt, is in perfecte harmonie met haar lichaam en ziel. Ze wordt omgeven door een mystieke, gloedvolle zonnestraling, met sprankelende noten van bergamot, Indische grandiflorum jasmijn en bourbon vanille, en is klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie, vrijgevigheid en welwillendheid.

Alien Goddess, een universele oproep aan alle vrouwen: creëer het buitengewone. Alien Goddess van MUGLER is een bloemig-oriëntaals-houtige creatie met een geurspoor gecomponeerd door de meest grandioze ingrediënten uit het palet van de parfumeur, die jouw zinnen zullen betoveren.

Dit ALIEN parfum voor vrouwen is een zonnig bloemenboeket met een sprankelende luminositeit opgebouwd rond 3 revelaties. Stralende revelatie: de geur opent met de stralende revelatie van Italiaanse bergamot-essence, die de sensatie van de eerste zonnestralen oproept. Een intense uitbarsting van licht doorheen de geur, als de positieve energie van de zonnegodin. Miraculeuze revelatie: een intense, zonnige bloemengeur stuwt Alien Goddess eau de parfum de hoogte in en geeft al zijn kracht aan een genadige boodschap.

Een fonkelend bloemenprisma met in het stralende middelpunt een prachtige bloem: de grandiflorum jasmijn, symbool van vrouwelijkheid en sensualiteit. Mindful revelatie: tot besluit van de boodschap van vrede en hoop van Alien Goddess, onthult de mindful revelatie de verslavende volheid van bourbon vanille. Deze kostbare infusie, speciaal ontwikkeld voor MUGLER, is tegelijk soepel en omhullend, als een sluier van strelende zijde. Een verrukkelijke vanilletoets met balsemachtige accenten, die je zinnen zal beroeren met zijn diepe, mysterieuze warme vibraties. Tussen traditie en innovatie positioneert MUGLER zich als een avant-gardistisch merk dat duurzame en navulbare flacons creëert. HOE JE FLACON NAVULLEN? Als je flacon leeg is, kan je met een Navulling van 100 ml die je online kunt bestellen en waarmee je je flacon thuis kunt vullen.
Ingrediënten
Gebruikswijze
Beoordelingen (59)

Beoordelingen van MUGLER - Alien

ReviewSter-Vol
4.9

Gemiddelde beoordeling
op basis van 59 beoordelingen

5
4
3
2
1
Schrijf een beoordeling

Van dit product zijn nog geen beoordelingen beschikbaar
Help jij ons aan de eerste?

Schrijf een beoordeling
Producteigenschappen

{{currentProduct.attributes.price_per_ml}}

{{currentProduct.nameTop}}
{{currentProduct.nameMiddle}}

|

Prijs van huidige selectie
Adviesprijs {{currentProduct.msrp}} je bespaart {{currentProduct.discount}}%
{{currentProduct.price}}
{{currentProduct.stockText}}
{{floatBrandName}} {{floatName}} {{currentProduct.msrp}}  {{currentProduct.price}}

Bedankt voor jouw beoordeling!

Je beoordeling wacht nu op moderatie. Zodra wij hem hebben goedgekeurd verschijnt hij op deze pagina.

OK Beoordeling insturen
Wat is uw vraag?