Richardson Sheffield Aspero messenset 3-Delig

4014388
40.89 20.96
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Amefa
3,4 Sterren
Richardson Sheffield Aspero messenset 3-Delig
40.89 20.96
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Richardson Sheffield – Aspero R175 - 3-delige messenset

R01100P306021

Aspero

De Aspero-messen combineren stijl met functionaliteit. Met de gestroomlijnde handgreep en het matte, taps toelopende lemmet hebben de messen alles wat je van Richardson Sheffield keukenmessen mag verwachten. Deze set combineert 2 messen met een Gripi schaar. Een fijne keukenschaar die een ergonomisch ontworpen handgreep heeft en gemaakt is van antislip en zacht aanvoelend kunststof zodat je comfortabel en veilig kunt werken. En heel handig: hij is zowel geschikt voor links- als rechtshandigen.

De messenset bevat de volgende items:

Gripi keukenschaar

A very versatile kitchen scissor, suited for opening packaging, cutting ropes or little bones in meat.
Lemmet: 8 mm
Totale lengte: 22 cm

Koksmes

Een mes voor veel toepassingen, met een breed uitlopend lemmet dat de mogelijkheid geeft om het mes te laten schommelen tijdens het snijden.
Lemmet: 20 cm
Totale lengte: 33 cm

Broodmes

Met het gegolfde lemmet snij je moeiteloos door de korst van het brood en snij je mooie sneetjes, zonder het brood te scheuren.
Lemmet: 20 cm
Totale lengte: 33 cm

Kwaliteit en onderhoud

In verband met het houten heft wordt aangeraden deze messen met de hand af te wassen zodat de kleur langer mooi blijft en het hout niet gaat werken. Voor onderhoudstips zie de verpakking of www.amefa.nl

De producten van Richardson Sheffield staan garant voor jarenlang plezier!

Richardson Sheffield
Het merk Richardson Sheffield staat garant voor innovatieve producten van hoge kwaliteit. De ontwerpen van het merk zijn origineel en onmisbaar in de hedendaagse keuken.

Amefa BV
Bij Amefa weten we alles van bestek en keukenmessen. We dekken immers al sinds 1931 tafels over de hele wereld! Met trots kunnen we zeggen dat we één van Europa’s belangrijkste leverancier van bestek en aanverwante artikelen zijn. Met onze merken Amefa, Richardson Sheffield, Cuisinox, Sabatier Trompette en Lou Laguiole, bieden we alles voor in de keuken. Ons hoofdkantoor vind je in Apeldoorn, maar we hebben ook vestigingen in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Polen en Hongkong. We verkopen onze producten in meer dan 70 landen wereldwijd!

Genieten van lekker eten doe je met Amefa bestek! Amefa is er voor elke dag én de bijzondere momenten. Met aandacht voor detail en in lijn met de laatste trends biedt Amefa bij Blokker een breed scala aan bestek modellen en bijbehorende producten voor elk budget. Of het nu gaat om een ontbijt met familie, een diner met vrienden of om een feestelijke barbecue, er is een design voor elke gelegenheid en stijl. Amefa maakt al sinds 1931 alledaags genieten van lekker eten nog aantrekkelijker.

Specificaties

  • Merk: Richardson Sheffield
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8711155483359
  • Staalkwaliteit: 18/0
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Chroomstaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten