Onderhoud

33 producten

klantbeoordelingen

Collonil Waterstop Leer Crème Zwart 751
Handige schoenen poets voor mijn zwarte laarsjes. ,super gemakkelijk in gebruik en onderhoud mijn schoenen!
Collonil Waterstop Leer Crème Cognac 326
Handige schoenen poets voor mijn cognac laarsjes. Goede kleur, super gemakkelijk in gebruik en onderhoud mijn schoenen!
Muller and Sons Luxe Uitwrijfborstel Paardenhaar
Super fijne borstel voor het uitpoetsen van mijn schoenen en laarzen. Goede prijs kwaliteitsverhouding! Snelle levering
Collonil Houten Schoenspanners
De perfecte schoenenspanners. Houden goede schoenen goed model.
  • Goede kwaliteit
Suitable Kashmir Wolkam Hout Ontpiller
Prima wolkam. Zeer snelle levering.
  • Werkt goed
  • Hout ipv plastic (beter voor milieu)
Collonil Luxe Uitwrijfborstel Geitenhaar
Goede kwaliteit borstel, fijn en zacht haar.
Fijn dat de uitwrijfborstel naar wens is. Fijne dag! Graag tot de volgende keer bij Suitable :)   ^ van Suitable
Collonil Carbon Pro Impregneerspray
Werkt niet, water ging nog steeds door de jas heen.
Wat vervelend te horen dat u niet tevreden bent over de spray! Helaas maakt de spray uw jas niet volledig waterdicht. Hij beschermt enkel tegen vocht, zodat u geen vlekjes of beschadigingen door aanraking met vocht meer krijgt in het artikel.   ^ van Suitable
  • Snelle levering
  • Product werkt niet
Barbour Wax Thornproof
Gewoon het beste. Volg goed de instructies (zie bijvoorbeeld you tube) en je jas kan er weer een heel jaar tegenaan!

Bestel verzorgingsproducten voor schoenen online bij Suitable

Schoenen zijn bepalend voor de uitstraling van je outfit. Naast het uitkiezen van de juiste soort schoenen is regelmatig onderhoud belangrijk. Met een goede verzorging kun je ervoor zorgen dat je schoenen lang mooi blijven. Zelfs schoenen van de hoogste kwaliteit vertonen na verloop van tijd tekenen van slijtage. Met de verzorgingsproducten voor herenschoenen van Suitable kunt u slijtage tegengaan. Grondig schoenonderhoud begint met het borstelen van de schoen en eindigt met poetsen.

Schoenborstels: beter natuurlijk dan synthetisch

Leder is een natuurproduct en wordt ook het best behandeld met natuurlijke producten. Daarom zijn veel hoogwaardige schoenborstels uitgerust met natuurlijke borstelharen. Zacht en dicht paardenhaar verwijdert moeiteloos vuil van leder. Het natuurlijke haar van een geit daarentegen zorgt in een mum van tijd voor een prachtige glans. Ideaal dus om je chique lakschoenen nog eens op te poetsen!

Drie soorten schoenborstels voor optimale resultaten

In principe heb je drie soorten schoenborstels nodig voor een optimale verzorging van je schoenen. Eerst een borstel om stof en grof vuil te verwijderen. Daarna breng je de schoenpoets aan met een inwrijf- of applicatieborstel. Tenslotte wordt de glansborstel gebruikt. Bezitters van nubuck of suède schoenen hebben ook een suèdeborstel nodig. Dit is een schoenborstel met haren van natuurlijk rubber of messing. Deze suède borstels zijn ideaal voor het reinigen en onderhouden van de fluweelachtige uitstraling van dit bijzondere leder.

Koop schoenborstels bij Suitable

Bij Suitable vind je een ruim assortiment schoenborstels van het bekende merk Collonil. Of je nu op zoek bent naar een inwrijfborstel of een suèdeborstel: Collonil staat voor hoge kwaliteit in al zijn producten. Bij Suitable profiteer je bovendien van een vlotte en gratis verzending.

Schoenverzorging: van was, crème en spray

Naast een goede borstel kun je je schoenen ook op andere manieren verzorgen. Collonil biedt schoensmeer aan in alle gangbare kleuren zoals zwart, donkerbruin, donkerblauw, kastanje en scotch. Wil je je schoenen ook beschermen tegen schadelijke weersomstandigheden? Gebruik dan een schoenbeschermingsspray of verzorgingscrème, bijvoorbeeld van Collonil. Of kies voor de milieuvriendelijke sprays van DFNS. DFNS biedt ook een verfrissende schoenenspray tegen onaangename geurtjes. Perfect om je sneakers te behandelen na het sporten.

Andere schoeiselaccessoires en onderhoudsproducten

Naast deze verzorgingsproducten vind je bij Suitable ook andere accessoires voor je herenschoenen. Deze omvatten bijvoorbeeld:

  • Schoenenspanner gemaakt van natuurlijk hout
  • Leren binnenzolen
Ga naar winkelwagen