Mondkapjes

2 producten
Suitable helpt graag zodat iedereen veilig kan reizen vanaf 1 juni. Dat is natuurlijk mogelijk met een “standaard 3 laags mondkapje” maar je kunt ook kiezen voor een stoffen fashion variant. De stoffen mond maskers voor mannen kun je wassen en hergebruiken. We hebben diverse unieke prints beschikbaar.

Wasbare stoffen mondkapjes

In samenwerking met Gardeur heeft Suitable modieuze en trendy mondmaskers voor mannen in de collectie. De mondmaskers zijn verkrijgbaar in verschillende dessins waaronder een mondkapje in paisley dessin.Gardeur heeft mondkapjes ontwikkeld die uitwasbaar zijn en dus herbruikbaar. Wasbare mondkapjes zijn een stuk beter voor het milieu. Het meest ideale is om een wasbaar mondkapje te wassen op 90 – 95 graden. Maar het kan ook worden meegenomen met je handdoeken op 60 graden.

Merken mondkapjes

Merken spelen in op de mondkapjes. De merken waar wij mondkapjes van verkopen zijn Falke, Profuomo, Scotch and Soda en ons eigen merk Suitable. De mondmaskers van het merk Falke hebben een 3-laagse constructie. De buitenkant is gemaakt van Hydro fobisch materiaal. Dit is waterafstotend. De binnenkant is voorzien van hydrofiel, dit materiaal is vocht absorberend materiaal. Het merk Scotch and Soda verminderd verspreiding van druppels die uit de neus en keel komen. De mondmaskers van Scotch and Soda zijn gemaakt van een huidvriendelijk dubbellaags katoen, gemixt met elastaan voor een prettige stretch. De mondkapjes zijn voorgevormd zodat het jouw lippen niet raakt. Daarnaast heeft Scotch and Soda een zakje bij het masker gemaakt, zodat je het veilig en schoon in jouw tas of jaszak mee kan nemen.

Mondkapjes in het openbaar vervoer

Vanaf 1 juni gaan alle bussen, treinen, trams en metro’s weer volgens de volledige dienstregeling rijden. Wie met het openbaar vervoer wil reizen, zal dan wel een (niet-medisch) mondkapje moeten dragen. Doe je dat niet , dan riskeer je een boete. Juist bij het in- en uitstappen is er kans op contact met medereizigers.

Zorg goed voor jezelf, zorg goed voor elkaar

Wanneer je een mondkapje op de juiste manier draagt en gebruikt, verklein je de kans op het besmetten van anderen. Dit betekent dat de mondkapjes over de mond en neus gedragen worden en goed aansluiten op het gezicht. Als je een mondkapje draagt is het belangrijk dat je alle andere belangrijke corona maatregelen blijft navolgen. Denk er altijd aan om zoveel mogelijk je handen te wassen, afstand tot elkaar te houden en zeker als je symptomen hebt. Correct gebruik van gezichtsmaskers is belangrijk. Het gezichtsmasker moet het gezicht volledig bedekken - van de neusrug tot aan de kin. Reinig uw handen met water en zeep of handdesinfectiemiddelen voordat u het gezichtsmasker op- en afdoet. Verwijder het gezichtsmasker aan de achterkant zonder de voorkant aan te raken. Het masker is herbruikbaar en evenals de fleecestof wasbaar op 95° graden.

Trendy en hippe mondmaskers

Naast basic kleuren mondkapjes zoals blauw, zwart en grijs zijn er ook trendy en hippe mondmaskers verkrijgbaar in verschillende prints. Bijvoorbeeld met gouden glitters, een folklore print of een clownsmasker. Kies een trendy of hippe print uit die het beste bij jou past.

Beschikbaarheid en levertijd

De mondkapjes van Suitable zijn zowel online als in onze winkels verkrijgbaar. De levertijd bedraagt doorgaans een werkdag als je voor 17:00 bestelt heb je de mondkapjes morgen in huis en gratis verzending.

Update Nederland 30-9-2020 - Dringend advies mondmasker te dragen in publieke binnenruimte
"In publieke binnenruimtes wordt dringend geadviseerd een neus- mondmasker te gebruiken. Als je gaat zitten, kun je het afzetten", zei de premier. "Buiten hoeft het dus niet en het wordt niet juridisch afgedwongen."

Onder publieke binnenruimte wordt onder meer verstaan alle winkels, musea en gemeentehuizen. Voor contactberoepen als kappers en schoonheidsspecialisten is het advies dat zowel de dienstverlener als de klant een mondkapje dragen. In de Suitable winkels adviseren we ook een mondkapje te dragen, wij hebben ze voor je beschikbaar mocht je geen masker hebben.

Veelgestelde vragen over mondkapjes

Kunnen de mondkapjes worden hergebruikt?
Onze wasbare mondkapjes zijn gemaakt van stof en kunnen worden hergebruikt. Wegwerpmondkapjes kunnen maar één keer worden gedragen.
Wanneer heb ik de mondkapjes in huis?
Als je de mondkapjes voor 17.00 uur besteld heb je de mondkapjes morgen in huis.
Wat zijn de bezorgkosten van de mondkapjes?
De bezorgkosten van de mondkapjes zijn gratis, ongeacht het aantal.
Hoe moeten de mondkapjes gewassen worden?
De wasbare mondkapjes worden gewassen op 95 graden om alle bacteriën te doden.
Ga naar winkelwagen