Bouwradio DAB+ Medion E66050 - FM -Bluetooth - Stof/spatwater bescherming (IP54) - Robuuste behuizing - 15 W RMS

3829358
89.00
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MEDIONshop-Nederland
4,1 Sterren
Bouwradio DAB+ Medion E66050 - FM -Bluetooth - Stof/spatwater bescherming (IP54) - Robuuste behuizing - 15 W RMS
89.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De MEDION E66050 bouwradio is perfect om buiten te gebruiken. Dit apparaat is perfect voor elk gebruik, of dat nu op de bouwplaats, in de tuin of op de camping is. Met een goede bescherming tegen spatwater en stof conform IP54 is de bouwradio ook geschikt voor gebruik onder zware omstandigheden. In het zendergeheugen van de DAB+-/PPL FM-radio is plaats voor telkens 40 van je favoriete zenders die je heel eenvoudig instelt met de functie 'handmatig of automatisch zoeken naar zenders'. Op het handige lcd-display is daarbij altijd de gekozen frequentie te zien. Wil je liever naar je eigen afspeellijst luisteren? Dan kun je je gsm of tablet via Bluetooth® makkelijk en draadloos met het apparaat verbinden. De radio biedt alle genres aan waar je graag naar luistert: met de zeven presets voor het geluid wordt de equalizer voor de meest uiteenlopende muziekstijlen geoptimaliseerd. Je kunt met de instelling 'Mijn EQ' het geluid zelfs aan je persoonlijke voorkeuren aanpassen. Deze radio biedt voor ieder wat wils!

Kenmerken:
- DAB+/PLL-FM radio
- Bluetooth® 5.0
- Li-Ion batterij (tot 15 uur levensduur)
- Automatisch en handmatig zoeken naar stations
- LC-scherm

Hard omhulsel, sonore kern
De MD43320 bouwplaatsradio is gemaakt voor gebruik in ruwe omgevingen. De robuuste behuizing beschermt het apparaat tegen stof, spatwater en contact met vreemde voorwerpen volgens IP54-certificering, zodat u het zonder zorgen op een bouwplaats kunt gebruiken.

Overzicht houden met het LC-display
Op het display van de bouwplaatsradio ziet u de geselecteerde radiozender, het nummer dat wordt afgespeeld, de tijd en nog veel meer. Het LC-display is verlicht, zodat u altijd een overzicht hebt, zelfs in het donker!

Individuele geluidspresets
De MD43320 site radio heeft verschillende geluidsvoorinstellingen om het perfecte geluid voor je favoriete genre te leveren. Of het nu rock, pop, klassiek of spraak is - er is voor elk wat wils. En als je wilt, kun je de "My EQ"-functie gebruiken om de weergave af te stellen zoals jij dat wilt!

Draadloze muziekweergave
Elk radiostation draait het nieuws, maar je hebt zin in muziek? Geen probleem. Sluit gewoon uw mobiele telefoon, tablet of ander apparaat via Bluetooth® aan op de MD43320 om naar uw eigen afspeellijst te luisteren.

80 geheugenplaatsen voor favorieten
Er is een uitgebreid zendergeheugen ingebouwd, zodat u de radiozenders waarnaar u het meest luistert onmiddellijk en zonder omhaal kunt oproepen. Hier kunt u tot 80 zenders selecteren (PLL-FM/DAB+ elk 40), die dan met één druk op de knop beschikbaar zijn.

Muziekplezier buiten het stopcontact met geïntegreerde oplaadbare batterij
In de tuin, op de bouwplaats, in de garage of op de camping: met de geïntegreerde accu is de bouwplaatsradio ook zonder stopcontact klaar voor gebruik. Eén keer opladen is genoeg om tot 15 uur* van eersteklas muziek te genieten - waar je ook bent.

* De maximale batterijduur van 15 uur is afhankelijk van de volume-instelling en het soort gebruik (afspelen via DAB+/PLL-FM, Bluetooth® of AUX) van het apparaat en de optionele oplaadfunctie van mobiele eindapparaten.

Productspecificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275199260
  • FM-radio: Ja
  • Afmeting (cm): 15,2x33x17,5 (LxBxH)
  • Bluetooth versie: Bluetooth 5.0
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten