Uw winkelmand 0
  • Natural Lookolie

Natural Lookolie   200 ml


Natural Lookolie staat al jaren bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Look stimuleert maagzuurafscheiding en voorkomt gisting en spijsverteringsaandoeningen. Tevens verbetert het de bloedcirculatie, beschermt het de luchtwegen en weert het wormen.

Het product is samengesteld met behulp van diëtisten en dierenartsen. Het is een uniek product dat ervoor zorgt dat duiven kunnen profiteren van alle voordelen van look.

Natural Lookolie bestaat uit zuivere lookextracten en geraffineerde sojaolie. Bovendien is dit product rijk aan linolzuur en linoleenzuur. Natural Lookolie bevat ook vitamine E, wat de vruchtbaarheid van de duiven bevordert en onmisbaar is voor een goede werking van de spieren en het zenuwstelsel. Zo verbetert het product de conditie en gezondheid van uw duiven.

Dosering
Tijdens de kweek en de rui
Meng twee of drie keer per week Natural Lookolie met de dagelijkse portie granen. 30 druppels Natural Lookolie per kilogram granen.

Tijdens het sportseizoen
Meng Natural Lookolie met een zuiverings- of dieetmengeling op de dag dat de duif thuiskomt van een wedvlucht en de dag daarna. 30 druppels Natural Lookolie per kilogram granen.

EAN-code 5413500100586
€ 11,49
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Natural Lookolie
Natural Lookolie
€ 11,49

Vogels

Inloggen

wachtwoord vergeten?