Benson - LED Dummy Beveiligingscamera - Zwart - Set van 3 Stuks

4053206
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Haal gemoedsrust in huis met de Benson LED Dummy Beveiligingscamera set. Deze set van drie dummy-camera's dienen als een uitstekend afschrikmiddel tegen mogelijke indringers, waardoor je huis en eigendommen veiliger zijn. Eenvoudig te installeren, zowel binnen als buiten, en geen bedrading nodig. De ingebouwde LED en sensor maken de camera's realistischer en dus effectiever in het afschrikken van ongewenste bezoekers.


Pluspunten

- Geen bedrading nodig, eenvoudige installatie - Heeft een preventieve werking op potentiële indringers - Kan zowel aan de muur als aan het plafond bevestigd worden - Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik - Voorzien van een sensor en een rode LED voor een realistisch effect

Dummy Beveiliging op zijn best

De Benson LED Dummy Beveiligingscamera set is ontworpen om eruit te zien en zich te gedragen als echte beveiligingscamera's. Hierdoor creëren ze een afschrikwekkende illusie voor potentiële inbrekers, waardoor de kans op inbraak in je huis of kantoor vermindert.


Veelzijdig en eenvoudig te installeren

De dummy-camera's kunnen zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. Ze zijn eenvoudig te bevestigen aan zowel muren als plafonds. Geen gedoe met bedrading, dus de installatie is een fluitje van een cent.


Realistische kenmerken

Elke dummy-camera is uitgerust met een sensor en een rode LED, wat bijdraagt aan het realisme en de effectiviteit van de camera's. Bij het zien van deze kenmerken zullen potentiële indringers denken dat ze te maken hebben met echte beveiligingscamera's.


Specificaties

- Merk: Benson - Type: Dummy-Camera - Aantal stuks: 3 - Kleur: Zwart - Bedrading nodig: Nee - Bevestiging: Muur of plafond - Gebruik: Binnen- en buitenshuis - Sensor: Ja - LED: 1 rode LED per camera - Preventieve werking: Ja

Productspecificaties

  • Merk: Benson
  • EAN: 7141263503822
  • Buiten / binnengebruik: Binnen en buiten
  • Aantal stuks in verpakking: 3
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof

Beoordelingen

Gesponsorde producten