Al onze winkels zijn op Koningsdag geopend van 12 tot 17 uur!

Button Button Up!

Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Platform GameLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: PM StudiosRegio: USA
Dit is een import game

Button Button Up!

Platform: Nintendo Switch
Nieuw
49,99
Nog slechts 1 op voorraad!
Verwachte levertijd: 1 werkdag
Click & Collect Service
Bestel en betaal eenvoudig online, haal af in onze winkels.

  • Gemiddelde klantbeoordeling 4,7/5 op Google
  • Al ruim 25 jaar uw game specialist
  • Wij hebben 8 echte winkels
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, direct verzonden!
  • Vanaf 45,- gratis verzonden binnen NL!
Platform: Nintendo SwitchType: GamesGenre: Platform GameLeeftijd: 3 Jaar en ouderUitgever: PM StudiosRegio: USA
Dit is een import game

Omschrijving

Button Button Up! is een platform-avonturenspel dat singleplayer-, co-op- en competitieve gevechtsmodi combineert. Je zult ook beseffen dat knoppen een aantal unieke en slimme vaardigheden hebben om je door elke uitdaging te helpen! Er zijn tal van handige vaardigheden om puzzels op te lossen en gevaren uit de weg te ruimen, zoals knopen in de lucht naaien om op een platform te vergrendelen, op andere knoppen trappen voor een vitaal momentum en gevaarlijke lasers van dezelfde kleur als jijzelf blokkeren. Button Button Up! test je reflexen en het oplossen van puzzels!

- In de solo-campagne pak je vier hoofdstukken aan, die elk een nieuw personage en een unieke uitdaging introduceren. Checkpoints maken eventuele mislukkingen gemakkelijk op te lossen, en wanneer je materialen verzamelt, kun je verzamelobjecten en coole aanpassingen voor je personages kopen.
- De coöp-campagne bevat unieke levels die speciaal zijn ontworpen voor twee spelers, maar je kunt ze ook solo aanpakken voor een extra uitdaging. Speel elk met één JoyCon, zodat je op elk moment met een vriend kunt spelen en samen kunt werken om lastige fasen te doorstaan.
- Eindelijk kun je naar de VS-modus gaan voor leuke gevechten met maximaal 4 lokale spelers. Houd stand in basisgevechten of probeer de laatste te zijn in Survival terwijl Buttons het tegen elkaar opnemen!
- Slimme platformactie en puzzels die een unieke uitdaging bieden. Tal van outfits en aanpassingen om te ontgrendelen. Speel met elk slechts één Joy-Con om overal met een vriend te spelen!
- In-game talen zijn Engels, Japans, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees.
Toon meer Toon minder