Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis*

Gratis verzending vanaf € 50,-

14 dagen bedenktijd

Jabra Evolve2 30 MS Stereo

Jabra Evolve2 30 MS Stereo
  • On-ear speakers
  • Aansluiting: USB
  • 1,5 meter snoer
  • Geïntegreerde microfoon
  • 20 - 20.000 Hz frequentiebereik koptelefoon
Het door u opgevraagde product zit niet (meer) in het assortiment.
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Avond- en tijdvaklevering

Informatie

Ontworpen om je productief te houden. Lichtgewicht, draagbaar, betrouwbaar, comfortabel.
Het is tijd om vooruit te komen met de nieuwe standaard van professionaliteit. Van open kantoor tot open woonruimte, de Evolve2 30 opent deuren naar verbeterd comfort, naadloze samenwerking en directe concentratie, waar u ook bent en hoe u ook werkt.

Werk slimmer met de nieuwe Jabra Evolve2 30.

Heldere gesprekken voor samenwerking.
Wanneer u flexibel werkt, moet u weten dat u duidelijk verstaanbaar bent, waar u ook bent. Ons geavanceerde audiosysteem met 2 microfoons vangt uw stem op en analyseert en vermindert tegelijkertijd het geluid om u heen, zodat u voldoet aan de eisen van Microsoft Open Office. De perfecte manier om uw punt over te brengen en ervoor te zorgen dat zelfs de kleinste nuance niet verloren gaat in de vertaling.

Evolve2 30 laat elk gesprek tellen.

Gemakkelijk luisteren.
Wanneer de tijd dringt, is een goede geluidskwaliteit essentieel. Met onze professionele 28 mm luidsprekers en een geavanceerde digitale chipset levert de Evolve2 30 een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Dus of u nu een belangrijk telefoongesprek voert of naar muziek luistert terwijl u werkt, u kunt genieten van geweldig geluid dat is ontworpen voor modern werken.

Elk detail horen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

UC-gecertificeerd betekent UC-tevreden.
Tevredenheid gegarandeerd' hoor je tegenwoordig niet vaak meer, maar we brengen het terug; Evolve2 30 werkt met alle toonaangevende Unified Communications (UC) platforms, voor echt naadloze samenwerking. Als het UC-platform van uw keuze Microsoft Teams is, dan is de Teams-gecertificeerde variant perfect aangepast en geoptimaliseerd om u de beste ervaring met het platform te geven.

UC, het is zo eenvoudig.

Zwaar op comfort. Licht voor de oren.
Om vooruit te komen, hebben we hoofden gemeten. Honderden. Vervolgens hebben we die gegevens gebruikt om de perfecte vorm te ontwerpen met behulp van biometrische metingen. Het resultaat is een headset die ergonomisch is ontworpen om precies de juiste hoeveelheid gelijkmatig verdeelde druk uit te oefenen en is gemaakt van eersteklas materialen, met zachte oorkussens van traagschuim die zich naar de natuurlijke contouren van je oren vormen.

Als je de hele dag in en uit gesprekken zit, moet je weten dat je headset je niet zal belasten. Uit onderzoek blijkt zelfs dat een goed passende headset uw werkdag aanzienlijk kan verbeteren door uw draagtijd te verlengen en uw ervaring tijdens gesprekken en bij het luisteren naar muziek te verbeteren.

Neem plaats in de nieuwe standaard van comfort. U hebt het verdiend.

Flexibiliteit waar u op kunt vertrouwen.
Van kantoor tot thuis en zelfs in uw plaatselijke koffietent - wanneer u flexibel werkt, gaat uw headset bijna net zo vaak mee als u zelf. We hebben het ontwerp van de Evolve2 30 opnieuw ontworpen met een roestvrijstalen hoofdband en schuifknop voor maximale duurzaamheid. We hebben ook het ontwerp van de oorschelpen aanzienlijk verbeterd, zodat de interne en externe onderdelen beter bestand zijn tegen schokken.

Productief flexibel werken begint met betrouwbaar gereedschap.

Shh... we zijn aan het werk.
Op zoek naar een manier om direct rust te krijgen? De Evolve2 30 is speciaal ontworpen voor draagbare concentratie, met geluidsisolerende oorkussens van traagschuim en een baanbrekend ontwerp van de schuine oorschelp. Met deze lichtgewicht headset in je werktas ben je maar een seconde verwijderd van de mogelijkheid om jezelf te horen denken.

Overal toegankelijke concentratie is de nieuwe standaard.

Niet storen.
De Evolve2 30 weet automatisch wanneer je rust nodig hebt. Een geïntegreerd buslicht gaat automatisch aan als u in gesprek bent en u kunt het ook handmatig inschakelen om de 'niet storen'-modus aan te geven.

Minder onderbrekingen; waar uw kantoor ook is.

Uitpakken. Inpluggen. Ga.
Direct samenwerken is waar het tegenwoordig om draait. Evolve2 30 is plug-and-play en verkrijgbaar in zowel USB-A als USB-C varianten, dus u kunt hem uit de doos halen en meteen aan de slag gaan.

Het is echt zo eenvoudig. Nee, echt waar.

Buiten de doos denken.
Voor zover het gaat om dingen in dozen, is dit een grote stap. Nog voordat je hem uit de doos hebt gehaald, heb je al een baanbrekend stukje technologie in handen dat een voorsprong heeft op alle andere headsets. Maar omdat we een oogje op de toekomst hebben, zijn er al firmware-upgrades en waardepakketten onderweg om hem nog beter te maken.

Vind je hem nu geweldig? Wacht maar af...

Jabra Direct
Jabra Direct zorgt ervoor dat uw headset altijd de nieuwste firmware heeft, zodat u verzekerd bent van de meest up-to-date functies, bugfixes en eenvoudige toegang tot compatibiliteitsupdates. Met het gebruiksvriendelijke Direct Dashboard is up-to-date blijven nog nooit zo eenvoudig geweest.

Specificaties

Merk:
Jabra
Productnummer:
21058714
Artikelnummer fabrikant:
23089-999-979

Aansluitingen

3,5mm-connector:
USB-aansluiting:

Besturingssysteem/software

Mac OS ondersteuning:
Windows ondersteuning:

Fysieke eigenschappen

Breedte:
136,2 mm
Diepte:
54,3 mm
Draagwijze:
Hoofdband
Gewicht:
125 g
Hoogte:
178,7 mm
Lengte snoer:
1,5 m

Hoofdtelefoon

Akoestisch systeem:
Open
Diameter van de luidspreker:
2,8 cm
Frequentiebereik koptelefoon:
20 - 20000 Hz
Gevoeligheid koptelefoon:
115 dB
Positie speakers hoofdtelefoon:
Supraaural

Kleur

Kleur van het product:
Zwart

Microfoon

Gevoeligheid microfoon:
-38 dB
Klapbare microfoon:
Microfoon mute:
Type microfoon:
Boom

Netwerk & Communicatie

Bluetooth:

Overige

Type product:
Headset

Technische details

Plug-en-play:
Verbindingstechnologie:
Bedraad

Reviews

0 review(s)
Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product, ben een van de eerste om een review over dit product te schrijven. Klik hier om een review te schrijven.
Paradigit heeft maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat beoordelingen echt zijn. Meer informatie.

Alternatieven