Beddinghouse Sheer Stripe Handdoek Zand 60x110 cm

€14,95
Maat Handdoek 60x110
Het artikel wordt voor u besteld bij de leverancier. Levertijd is enkele dagen.

Ontdek Luxe en Comfort met de Beddinghouse Sheer Stripe Handdoek

Verwen uzelf met de ultieme zachtheid en absorptievermogen van de Beddinghouse Sheer Stripe Handdoek. Deze prachtige handdoek, zorgvuldig vervaardigd door Beddinghouse, is niet alleen een lust voor het oog maar ook een genot voor uw huid. Perfect voor diegenen die waarde hechten aan kwaliteit en comfort in hun badkamer.

Waarom Kiezen voor Beddinghouse Sheer Stripe?

De Sheer Stripe handdoekenserie staat bekend om zijn uitstekende vochtabsorberende eigenschappen en heerlijke zachtheid. Gemaakt van 100% hoogwaardig katoen met een gewicht van 600gr/m2, biedt het een ongeëvenaarde ervaring na elke douche of bad. Het subtiele strependessin, uitgevoerd in een stijlvolle beige kleur, voegt een moderne en elegante touch toe aan elke badkamer.

Productspecificaties

  • Kleur: Beige
  • Materiaal: 100% Katoen
  • Afmeting: 60x110 cm (handdoek)
  • Dessin: Strepen
  • Collectie: Inclusief washandjes, gastendoekjes en handdoeken
  • Variatie: Beschikbaar in diverse kleuren

De Sheer Stripe collectie is met zorg samengesteld om aan al uw badkamerbehoeften te voldoen. Van washandjes tot gastendoekjes, elk item reflecteert de kwaliteit en het vakmanschap waar Beddinghouse bekend om staat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, vindt u altijd een match die perfect bij uw badkamerinterieur past.

Waarom Bedshop.nl?

Bedshop.nl is uw one-stop-shop voor al uw bad- en bedmodebehoeften. Met een uitgebreid assortiment van dekbedsets, hoeslakens, kussens, badjassen en meer, hebben we alles wat u nodig heeft om uw slaap- en badervaring te verrijken. Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met merken zoals Pip Studio, Essenza, Vossen, Cawo, en Vandyck.

Voeg Toe aan Uw Collectie

Maak van uw badkamer een toevluchtsoord van comfort en stijl met de Beddinghouse Sheer Stripe Handdoek. Bezoek onze handdoeken sectie en ontdek de perfecte aanvulling op uw badkamer. Wacht niet langer, verrijk uw badervaring vandaag nog!

Ean - 8719931104078
Deel dit product
3-5 werkdagen
Webshop Keurmerk
Winkels en filialen
Zutphen
Zutphen
Nieuwstad 44 - 48 Zutphen
Vandaag: 09:30 - 17:30
Informatie & openingstijden
Enschede
Enschede
Haverstraatpassage 31 Enschede
Vandaag: 09:30 - 17:30
Informatie & openingstijden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »