Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Satisfyer Curvy 3 Connect App var 1

Overzicht

Voel je je extra speels? En wil je talloze geweldige clitorale orgasmes ervaren? Dan is de Satisfyer Curvy 3+ iets voor jou. Hij heeft eindeloos veel genot voor je in petto en je kunt hem koppelen aan de bekroonde Satisfyer Connect-app.

Voor je het weet, word je verliefd op deze prachtige luchtdruk vibrator. De look is vrouwelijk met zachte rondingen en een mooie kleur. Maar hij beschikt ook over de heel bijzondere en geliefde pulsatietechnologie. Deze staat erom bekend je talloze clitorale orgasmes te kunnen geven - zelfs bij vrouwen die nog nooit een orgasme hebben gehad.

Zonder enige directe aanraking produceert de Curvy 3+ golven van genot in je clitoris. De ronde zuigkop omsluit je clitoris en verwent deze met luchtdrukgolven en vibraties. Door te stimuleren zonder directe aanraking voorkom je gevoeligheid van de clitoris. Dat betekent meerdere orgasmes achter elkaar!

Als je hem gebruikt met de Satisfyer Connect-app, zul je echt de eindeloze mogelijkheden en het genot van de Satisfyer Curvy 3+ kunnen ontdekken. Gebruik de app om je eigen programma's te maken, je partner de stimulator vanaf een andere locatie te laten bedienen of om de stimulator te verbinden met muziek of externe geluiden, en nog veel meer. Als je de sexy woorden van je partner of je favoriete liedje wilt gebruiken of je langeafstandsrelatie wilt koesteren, dan is de Curvy 3+ de perfecte manier.

Deze gebogen toy ligt lekker stevig in je hand. Hij beschikt over elf pulsatiepatronen en tien vibratieniveaus, waar je gemakkelijk tussen kunt schakelen op de goed geplaatste knoppen. Als extra pluspunt is hij zowel waterdicht als oplaadbaar, dus je hoeft je nooit beperkt te voelen in je solospel.

LET OP! Luchtdruk vibrators zoals deze mogen nooit worden gebruikt op lichaamsdelen met piercings. We raden je aan om in plaats daarvan een vibrator zonder luchtdruk stimulatie te gebruiken voor je orgastische avonturen.

0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Hm
M123 - 30. aug. 2021
Als je er eenmaal achter bent hoe het moet "zitten", dan is het echt goed en super ondeugend met een partner die ver weg is, want er is zowel geluid als beeld, en je partner kan het besturen! Groot minpuntje is dat hij na 5 keer gebruik zichzelf de hele tijd uitschakelt, ook al is hij opgeladen.
0
Hm
M123 - 30. aug. 2021
Als je er eenmaal achter bent hoe het moet "zitten", dan is het echt goed en super ondeugend met een partner die ver weg is, want er is zowel geluid als beeld, en je partner kan het besturen! Groot minpuntje is dat hij na 5 keer gebruik zichzelf de hele tijd uitschakelt, ook al is hij opgeladen.
0
Wauw
Single - 30. aug. 2021
Als vrouw die normaal gesproken moeite heeft met het bereiken van een orgasme, was ik een beetje sceptisch toen ik deze Satisfyer kocht. MAAR laat me je vertellen, daar was geen reden voor. Fantastisch product en orgasme elke keer gegarandeerd! Heb het al mijn vriendinnen aanbevolen.
0
Geweldig als je het eenmaal onder de knie hebt!
Maria - 28. sep. 2021
Heb het nog maar twee keer geprobeerd, maar ben erg blij met de aankoop. In het begin was ik een beetje teleurgesteld, maar toen ik erachter kwam hoe ik de verschillende instellingen zowel op de app als op de vibrator zelf moest gebruiken, was ik zeer aangenaam verrast. Ik was verbaasd over hoe krachtig hij kan zijn en op hoeveel verschillende manieren hi kan worden gebruikt. Ik raad het echt aan.
0
Fantastisch
GladPar - 2. sep. 2021
Het is ronduit geweldig! We hadden een andere satisfyer geprobeerd die ze niet leuk vond omdat hij pijn deed. Dat is bij deze niet het geval omdat hij een grotere opening heeft. Geweldig om mee te spelen en hij kan worden gebruikt tijdens de seks. Hij zorgt in ieder geval bij ons voor een orgasmegarantie!
0
Geweldig voor de lange afstand !!!!
Victoria - 2. sep. 2021
Geen woorden kunnen beschrijven hoe geweldig deze is !! Ingenieus met de app aangezien mijn vriend in Australiė woont. Het windt mij en hem op dat hij de touwtjes in handen heeft, ook al zijn we zo ver van elkaar verwijderd. De chatfunctie zowel met als zonder audio en met of zonder video werkt erg goed. Al met al een enorme aanrader voor lange afstandsrelaties !! Maar het werkt ook prima voor solo-gebruik! Ik bereik elke keer een orgasme mee, snel en ook meerdere keren.
0
Geweldig product!
Anonymous - 13. mar. 2024
heb eerder satisfyer pro 2 gehad en die is best goed, maar curvy 3+ is zeker een upgrade, als ze al te vergelijken zijn. het product is ergonomisch en echt lekker zacht siliconen, lijkt erg exclusief voor een relatief lage prijs! makkelijk te gebruiken (heb de app nog niet gebruikt) heeft veel verschillende niveaus en werkt echt goed, en is ook makkelijk schoon te maken, de satisfyer pro 2 is nu zeker vervangen door de curvy 3+ ;)
Automatisch vertaald van sinful.dk
Heerlijk!
Anonymous - 11. feb. 2020
Dit product heeft net als zijn voorganger, de Satisfyer Pro 2, de heerlijkste persluchtgolven. Dus alleen daarom al was het een hit in huis! Bovendien heeft hij vibraties, wat de ervaring alleen maar beter maakt. Het is ook een grote bonus met de app, en Satisfyer is er echt in geslaagd om een geweldige app te maken. Het is makkelijk te navigeren en zo leuk om te spelen met de verschillende functies! Het krijgt een dikke "+" van mij! :-)
Automatisch vertaald van sinful.dk
Shit, dat was snel.
Anonymous - 13. mar. 2024
Nou, ik heb het nog maar één keer geprobeerd, maar wow! Het levert echt iets op. Het duurde echt niet langer dan een paar minuten voordat ik aankwam. Ik ben niet eens door de verschillende programma's heen gekomen. Ik ga het morgen zeker weer proberen... En overmorgen
Automatisch vertaald van sinful.dk
Heerlijk!
Anonymous - 13. mar. 2024
Wauw! Over een product gesproken dat je orgasmes na elkaar geeft! Ze had gewoon het ene orgasme na het andere. We hebben eigenlijk niet veel gedaan gekregen (omdat het zo snel ging), maar als man is het een genot om te spelen met alle mogelijkheden in de app. Het is een echte aanrader - zelfs als je de Pro 2 al hebt!
Automatisch vertaald van sinful.dk

Satisfyer Curvy 3 Connect App

Dit product is niet meer verkrijgbaar. Scroll naar beneden om vergelijkbare producten te vinden.

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful