- 14%

NordVPN Complete 12 maanden

Verkoopprijs: 109,99
94,99
Please update your browser!
Digitale code direct op je scherm en in je mailbox. Direct te gebruiken!
  • Ontvang je code direct na betaling
  • Startselect is een geautoriseerde verkoper
  • Klanten beoordelen ons met 4.6 / 5
  • Gegarandeerd veilig afrekenen
  • Ontwikkeld door een toonaangevende leverancier van cyberbeveiligingsoplossingen en met een wereldwijde missie – het vormgeven van een meer vertrouwde en vreedzame online toekomst voor mensen overal ter wereld. De producten van Nord Security bieden een compleet ecosysteem aan geavanceerde cyberbeveiligingstools die voorzien in de behoeften van bedrijven en particulieren.

    Deze bundel bevat 3 cyberbeveiligingsproducten – NordVPN, NordPass en NordLocker 1 TB.

     

    NordVPN

    NordVPN is een van de snelste VPN's ter wereld, gebouwd om je online verkeer en privacy te beschermen met next-generation encryptie. De geavanceerde Threat Protection-functie beschermt je tegen veelvoorkomende online bedreigingen.

    NordPass

    NordPass is een password manager ontworpen met de gebruiker in gedachten en biedt zowel gebruiksgemak als veiligheid. Gebouwd met zero-knowledge-encryptie.

    NordLocker

    NordLocker is een end-to-end versleutelde cloudopslag. Bewaar, deel en beheer je bestanden altijd en overal veilig.

     

     

    NordVPN

    Ervaar vrijheid en veiligheid op het internet

    Studeer je in het buitenland of ben je op reis? NordVPN heeft meer dan 5.500 veilige VPN-servers in 59 landen. Geniet van een snelle en betrouwbare verbinding, waar je ook bent, en krijg zelfs in het buitenland toegang tot je favoriete thuiscontent. Wifi-netwerken kunnen, indien niet goed geconfigureerd, uiterst kwetsbaar zijn voor hacking. NordVPN versleutelt je internetverkeer, dus zelfs als het wifi-netwerk waarmee je verbinding maakt niet veilig is, blijf je beter beschermd.

    Threat Protection

    NordVPN's Threat Protection-functie beschermt je tegen online bedreigingen. Zodra je het inschakelt, blokkeert Threat Protection opdringerige advertenties en trackers, scant het URL's om je beter te beschermen tegen gevaarlijke websites, en scant het de bestanden die je downloadt op malware. Als een website die je wilt bezoeken malware, trackers, spyware of andere schadelijke software bevat, wordt deze automatisch geblokkeerd door Threat Protection. Het blokkeert ook opdringerige advertenties zodra je op een website komt. Browse je favoriete websites met minder afleidingen.

    Dark Web Monitor

    De Dark Web Monitor-functie scant het dark web op inloggegevens die aan je e-mailadres zijn gekoppeld en stuurt je een waarschuwing als er iets wordt gevonden. Zo kun je je wachtwoorden meteen wijzigen en je accounts beschermen voordat cybercriminelen schade kunnen aanrichten.

    Een van de snelste VPN's ter wereld

    Alle VPN's werken door je online verkeer via beveiligde VPN-servers te leiden — en voor de meeste VPN's betekent deze extra reistijd vertraging en een hogere latentie. Maar niet met NordVPN. Dankzij de geavanceerde serverinfrastructuur en NordVPN's revolutionaire NordLynx VPN-protocol (gebaseerd op WireGuard™), kun je veilig online werken, browsen en gamen zonder merkbare vertraging.

    NordVPN ondersteunt ook de OpenVPN en IPsec/IKv2 VPN-protocollen.

    Meshnet

    Verbind tot 60 apparaten veilig met de Meshnet-functie. Host en neem deel aan virtuele LAN-party's en geniet van multiplayergames met vrienden waar ze ook zijn. Krijg veiliger toegang tot bestanden op externe apparaten en deel projecten waaraan je werkt via je lokale webserver.

    Extra functies voor extra beveiliging

    NordVPN heeft een groot aantal functies die je extra bescherming tegen cyberdreigingen bieden. Naast Threat Protection is er een automatische Kill Switch die je internetverbinding blokkeert als je VPN-verbinding wegvalt, zodat je gegevens veilig blijven. Double VPN is handig wanneer een hoog niveau van online beveiliging vereist is tijdens het reizen in landen die bekend staan om strenge overheidscensuur en het internet reguleren. Het beschermt je ook beter tegen DNS-lekken.

    Meer informatie: https://nordvpn.com/features/

     

    NordPass

    Automatisch wachtwoord- en creditcardgegevens invullen

    Zeg vaarwel tegen het handmatig intypen van inloggegevens. NordPass zal het voor je doen. Bespaar tijd en ervaar online winkelen zoals nooit tevoren. Sla je creditcardgegevens veiliger op in de versleutelde kluis van NordPass en laat NordPass ze automatisch invullen wanneer je online betaalt.

    Bewaar, genereer en deel wachtwoorden veiliger

    Het is niet nodig om honderden verschillende wachtwoorden te onthouden. Bewaar je wachtwoorden gewoon in de versleutelde wachtwoordkluis van NordPass. Gebruik ook de ingebouwde wachtwoordgenerator om complexe, unieke en veilige wachtwoorden te maken om je online accounts te beschermen. Je kunt ook veilig wachtwoorden delen met andere NordPass-gebruikers via een versleuteld kanaal en volledige of beperkte toegang verlenen, afhankelijk van je behoeften.

    Toegang tot je wachtwoorden op meerdere apparaten

    De versleutelde kluis van NordPass synchroniseert automatisch op meerdere apparaten, zodat je direct toegang hebt, of je nu een laptop, tablet of mobiel apparaat gebruikt. Het sterkste wachtwoord dat je hebt, ben jij. Ontgrendel je wachtwoordkluis met je gezicht of vingerafdruk – veilige biometrische toegang is beschikbaar.

    Gebruik een veiligere en wachtwoordloze authenticatie

    Passkeys zijn een nieuwe, veiligere en handigere manier om je aan te melden voor en toegang te krijgen tot apps en websites. Als deze functie op een bepaald platform wordt ondersteund, kun je je aanmelden en toegang krijgen tot online diensten op dezelfde manier waarop je je telefoon ontgrendelt — via biometrie. Je hoeft niet langer wachtwoorden aan te maken, te onthouden en in te typen.

    Identificeer zwakke wachtwoorden en gelekte gegevens

    Blijf beveiligingslekken een stap voor en identificeer zwakke, oude of hergebruikte wachtwoorden met de Password Health-tool. Ontdek ook of je privégegevens zijn blootgesteld in een datalek met de Data Breach Scanner.

    Meer informatie: https://nordpass.com/features/

     

    NordLocker

    Bewaar je gegevens veiliger in de cloud

    Bewaar en beheer je documenten, video's, foto's en andere persoonlijke bestanden met slechts één versleuteld cloudopslagplatform. NordLocker versleutelt bestanden lokaal op je computer of in de beveiligde cloud op het moment dat je ze uploadt, zodat niemand behalve jij toegang tot je gegevens heeft.

    State-of-the-art encryptietechnologie

    Bewezen cryptografie-algoritmen en next-generatie encryptie houden je bestanden veiliger op al je apparaten en in de cloud. AES-256 versleutelt bestanden en bestandsnamen, xChaCha20-Poly1305 beschermt sleutelhanger- en identiteitsgegevens, terwijl Ed25519 de veiligheid van je digitale handtekeningen waarborgt.

    Overal en altijd toegang

    Beschikbaar op Windows, macOS, Android en iOS. NordLocker garandeert een naadloze synchronisatie van je bestanden op al je apparaten. Met het platform kun je 'lockers' (versleutelde mappen) en individuele bestanden met anderen delen, waarbij de veiligheid van je gegevens tijdens de overdracht nooit in het gedrang komt.

    Flexibele cloudopslag

    Jij bepaalt zelf hoe groot je versleutelde cloud is. NordLocker is schaalbaar, dus je kunt je virtuele opslag op elk moment upgraden of downgraden. NordLocker heeft geen encryptielimieten voor lokale opslag.

    Zero-knowledge architectuur

    In tegenstelling tot sommige mainstream cloudproviders kennen we je encryptiesleutels niet, wat betekent dat we geen toegang tot je cloudopslag hebben. Wat van jou is, is echt alleen van jou. Niemand kan je bestanden zonder je toestemming downloaden en openen.

    Meer informatie: https://nordlocker.com/features/

    Klantenservice is 24/7 beschikbaar voor alle 3 de producten

     

    Mogelijkheid om automatische verlenging te activeren

    NordVPN Complete-diensten die je met deze code activeert zijn niet gebaseerd op een abonnement (d.w.z. de diensten eindigen na de aangegeven periode als je 'automatische verlenging' niet handmatig inschakelt). Als je automatische verlenging wilt inschakelen, kun je deze functie tijdens het activeringsproces van NordVPN Complete-diensten kiezen. Je kunt dit ook doen door op je account in te loggen, op het pictogram 'Facturering' te klikken en 'Abonnementen' te selecteren.

    Automatische verlenging kan op elk moment worden geactiveerd, maar niet later dan 14 dagen voor het aflopen van NordVPN Complete-diensten.

    Wanneer automatische verlenging is ingeschakeld, wordt het abonnement van NordVPN Complete-diensten jaarlijks automatisch verlengd voor een extra periode van 1 jaar nadat het initiële abonnement is afgelopen.

    In dat geval ontvangt de gebruiker vooraf een betalingsherinnering en wordt het bedrag automatisch 14 dagen voor de automatische verlenging (d.w.z. het begin van de komende abonnementsperiode) afgeschreven. De prijzen voor de verlenging van het abonnement vind je hier: https://my.nordaccount.com/legal/pricing/

    Meer informatie:

    https://my.nordaccount.com/legal/terms-of-service/subscription/

    https://my.nordaccount.com/billing/my-subscriptions/

     

     

    1. Voer je activeringscode in het eerste veld in, typ vervolgens je e-mail en klik op 'Continue'.
    2. Open je e-mail en controleer of je de verificatiecode hebt ontvangen.
    3. Kopieer de verificatiecode uit de e-mail die we je hebben gestuurd en plak deze in het veld.
    4. Als je nieuw bent, maak dan een wachtwoord aan om in te loggen op je Nord-apps. Als je al een wachtwoord hebt, vul dan je oude wachtwoord in het veld in om in te loggen.
    5. Download de apps die je nodig hebt en gebruik het product! 

    Nu beschikbaar op Startselect!

    Nu verkrijgbaar bij Startselect: NordVPN Complete 12 maanden. Bij Startselect kan je altijd terecht voor al je digitale games en giftcards. Al onze producten zijn volledig geautoriseerd en worden aangeboden met de volledige ondersteuning van de uitgever of ontwikkelaar.

    Wil je dit product bestellen? Selecteer een betaalmethode en na je betaling ontvang je vrijwel direct de digitale code in je e-mail. Onze klantenservice staat voor je klaar, mocht je ergens tegenaan lopen. Wij willen je het zo makkelijk mogelijk maken, zodat jij zo snel mogelijk van je aankoop gebruik kunt maken.

    Ben je tevreden? Bekijk dan ook de rest van onze producten!



    Op dit product is artikel 3.2 uit onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
    E-mailadres:

    Bezoek Startselect Nederland!

    Je bezoekt momenteel Startselect Nederland.
    Wij leveren deze producten die je wilt bestellen op Startselect alleen te Nederland.

    Indien je iets wilt bestellen vanuit United States, bezoek dan https://startselect.com/us-en. Ja, ik wil mijn regio kiezen
    Selecteer je land en taal:
    • Australia
    • België
    • Bulgaria
    • Canada
    • Croatia
    • Cyprus
    • Czech Republic
    • Denmark
    • Deutschland
    • España
    • Estonia
    • France
    • Greece
    • Hungary
    • Ireland
    • Italia
    • Latvia
    • Lithuania
    • Luxembourg
    • Malta
    • Nederland
    • New Zealand
    • Norway
    • Österreich
    • Poland
    • Portugal
    • Romania
    • Saudi Arabia
    • Schweiz
    • Slovakia
    • Slovenia
    • Suomi
    • Sverige
    • United Arab Emirates
    • United Kingdom
    • English-Australia
    • English
    • Français
    • Nederlands
    • English
    • Bulgarian
    • English
    • Français
    • English
    • English
    • English
    • Czech
    • English
    • Danish
    • Deutsch
    • English
    • Español
    • English
    • English
    • Français
    • English
    • English
    • Greek
    • English
    • Hungarian
    • English
    • Italiano
    • English
    • English
    • English
    • English
    • Français
    • Deutsch
    • English
    • Nederlands
    • English
    • English-NewZealand
    • English
    • Norwegian
    • English
    • Deutsch
    • English
    • Polish
    • Português
    • English
    • English
    • Arabic
    • English
    • Deutsch
    • Français
    • Italiano
    • English
    • English
    • Slovak
    • English
    • Slovenian
    • Suomi
    • Svenska
    • English
    • Svenska
    • English
    • Arabic
    • English
    • English
    Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door Ga door
    Je landkeuze zorgt ervoor dat we je de juiste producten en betaalmethodes kunnen bieden. Zorg dat dit overeenkomt met het land van de account(s) waarop je het product wilt inwisselen.