Smeg SMF33CREU Staande mixer Icecream Edition 800 W Crème

4098534
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de ultieme keukenpartner - de Smeg SMF33CREU Staande mixer Icecream Edition 800 W Crème! Met zijn opvallende crèmekleurige design en krachtige 800 watt motor, biedt deze iconische keukenmixer niet alleen een vleugje retro charme, maar ook ongeëvenaarde prestaties. Of je nu een ervaren chef-kok of een enthousiaste bakliefhebber bent, deze mixer maakt het bereiden van heerlijke gerechten en desserts moeiteloos.

 

De Icecream Edition is speciaal ontworpen om ijs en andere bevroren lekkernijen te bereiden, waardoor je thuis kunt genieten van zelfgemaakt ijs van restaurantkwaliteit. Met zijn meegeleverde accessoires, waaronder een roestvrijstalen mengkom en een assortiment van handige hulpstukken, kun je moeiteloos deeg kneden, beslag mixen, en zelfs grotere hoeveelheden verwerken.

 

Dankzij de veelzijdigheid van de Smeg SMF33CREU kun je je culinaire creativiteit de vrije loop laten en allerlei recepten uitproberen. De mixer is voorzien van variabele snelheidsinstellingen en een handige pulsefunctie, waardoor je volledige controle hebt over de textuur en consistentie van je creaties.

 

Of je nu droomt van romige ijscreaties, luchtige taarten of perfecte broden, de Smeg SMF33CREU Staande mixer Icecream Edition 800 W Crème staat klaar om je te helpen. Voeg vandaag nog een vleugje Italiaanse flair toe aan je keuken en til je culinaire ervaring naar een hoger niveau met deze elegante en krachtige keukenmixer.

Productspecificaties

  • Merk: Smeg
  • EAN: 8017709291617
  • Inhoud in liters: 4.8
  • Vermogen (Watt): 300.0
  • Aantal snelheden: 10
  • Kleur: Crème

Beoordelingen

Gesponsorde producten