DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
DSQUARED2 Red Wood Femme Eau de Toilette Giftset 150ML
DSQUARED2 Red Wood Femme Eau de Toilette Giftset 150ML

DSQUARED2 Red Wood Femme Eau de Toilette Giftset 150ML

39,95
  • Merk: DSQUARED2
  • Inhoud: 150ML
  • EAN: 8011003860623
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  8  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Een verleidelijke geur, douchegel en bodylotion voor dames

Algemeen
Dsquared2 Red Wood Femme Eau de Toilette Giftset is een geschenkset met een verleidelijke geur, douchegel en bodylotion voor vrouwen die houden van een unieke en sensuele geurbeleving. Deze eau de toilette is een perfecte mix van fruitige en houtachtige noten, waardoor het een onweerstaanbare geur is voor elke gelegenheid. De topnoten van deze geur zijn framboos, mandarijn en lychee, die zorgen voor een frisse en fruitige opening. Het hart van de geur bestaat uit rozenblaadjes, magnolia en jasmijn, die een bloemige en vrouwelijke touch toevoegen. De basisnoten van cederhout, amber en muskus geven de geur een warme en sensuele finish. Met Dsquared2 Red Wood Femme Eau de Toilette creëert u een onvergetelijke indruk. De geur is geschikt voor zowel overdag als 's avonds en is perfect voor vrouwen die graag hun eigen stijl willen uitdrukken.

Dsquared2 Red Wood Femme Eau de Toilette Giftset:
  • Topnoten: framboos, mandarijn en lychee
  • Hartnoten: rozenblaadjes, magnolia en jasmijn
  • Basisnoten: cederhout, amber en muskus
  • Bevat een bodylotion, douchegel en eau de toilette
Hoe te gebruiken?
Spray de geur op een gereinigde huid. Houd de fles ongeveer 15-20 centimeter van uw lichaam en spray lichtjes op uw polsen, nek en eventueel andere gewenste delen. Vermijd wrijven, omdat dit de geurnoten kan veranderen.
Ingrediënten

denat alcohol, parfum, aqua, ethylhexylstearaat, capryl / caprinezuurtriglyceride, polysorbaat 20, peg-8 dimethicon, aloë barbadensis bladsap, carbomeer, acrylaten / acrylaten / c10-30 alkylacrylaat crosspolymeer, polysorbaat 80, tocoferylacetaat, imperata cilindrische wortel extract, retinale palmitaat, glycerine, helianthus annuus zaadolie, polyacrylamide, isoparaffine c13-14, peg-8, xanthaangom, caprylglycol, laureth-7, tocoferol, glucose, chondrus crispus, citroenzuur, bht, dinatriumedta, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, triethanolamine, limoneen, linalool, citral, citronellol.

Waarschuwingen

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.Ontvlambaar tot het opgedroogd is. verwijderd houden van warmte en open vuur. Vermijd contact met de ogen.

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist