Sniper Elite 5 + DLC - PS5

4107654
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Sniper Elite 5 kopen voor PS5!

In Sniper Elite 5 voor PS5 keer je terug naar Frankrijk in 1944, waar je in de huid kruipt van elite-schutter Karl Fairburne. Tijdens een geheime operatie van de US Rangers kom je in contact met het Franse verzet, waar je een nazi-complot ontdekt dat de oorlog vroegtijdig in het voordeel van de Duitsers kan beslissen: Operatie Kraken. Vecht tactische gevechten uit, vergroot jouw sluipschutter skills en verzamel authentieke wapens uit de Tweede Wereldoorlog!

Inclusief Target Fuhrer: Wolf Mountain Mission DLC

Ontdek de meest waanzinnige, echte locaties, die met behulp van fotogrammetrie zijn vormgegeven tot in de perfecte details. Door de geavanceerde gameplay op het gebied van gunplay en navigeren, biedt Sniper Elite 5 een geweldige immersieve omgeving, waardoor je een geheel nieuw perspectief krijgt bij elke missie. Vetter, gruwelijker en mooier dan voorheen is de X-ray kill cam, waardoor elk schot op een vijandelijk persoon realistischer is dan ooit tevoren.

In een veelomvattende campagne heb je de mogelijkheid om jouw sluipschutter aan te passen en uit te breiden, te vechten tegen andere spelers of samen te werken met andere snipers. Deel munitie met elkaar, geef of volg bevelen en help de geallieerden in de strijd naar de overwinning. Weet jij de nazi’s te verslaan?

Geschikt voor leeftijden vanaf 16 jaar.

Bekijk beelden van Sniper Elite 5!

Productspecificaties

  • Merk: Plaion
  • Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Koch Media
  • EAN: 5056208813886

Beoordelingen

Gesponsorde producten