Cillit Bang power cleaner keuken reiniger spray

4056088
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de krachtige reinigingsprestaties van Cillit Bang Power Cleaner Keuken Reiniger Spray. Deze effectieve ontvetter is speciaal ontworpen om zelfs de hardnekkigste keukenvuil en -vet aan te kunnen, waardoor je keukenoppervlakken weer glanzen als nieuw. Gemakkelijk te gebruiken met een handige sprayfunctie, het is de perfecte aanvulling op je schoonmaakarsenaal.


Pluspunten

- Krachtige ontvettende formule die moeiteloos door vet en vuil snijdt - Handige sprayfunctie voor eenvoudige toepassing - Veilig te gebruiken op de meeste keukenoppervlakken - Laat je keukenoppervlakken glanzend en streeploos schoon achter - Bespaart tijd en moeite in vergelijking met traditionele reinigingsmethoden

Effectieve reinigingskracht

De Cillit Bang Power Cleaner Keuken Reiniger Spray is uitgerust met een krachtige ontvettende formule die speciaal is ontworpen om zelfs de hardnekkigste vlekken en vetresten aan te pakken. Of je nu een vettige kookplaat, een vuile tegelwand of een bevlekte aanrecht moet schoonmaken, deze ontvetter is jouw go-to hulpje.


Gebruiksgemak

Met zijn handige sprayfunctie is de Cillit Bang Power Cleaner Keuken Reiniger Spray eenvoudig in gebruik. Richt gewoon op het te reinigen oppervlak en veeg weg. Geen behoefte aan ingewikkelde instructies of extra gereedschappen.


Veilig voor keukenoppervlakken

Deze reiniger is veilig te gebruiken op de meeste keukenoppervlakken, inclusief aanrechten, kookplaten, tegels en roestvrijstaal. Het laat je keukenoppervlakken glanzend en streeploos schoon achter.


Specificaties

- Productnaam: Cillit Bang Power Cleaner Keuken Reiniger Spray - Type reiniger: Keukenreiniger - Formaat: Spray - Speciale kenmerken: Ontvettend, veilig voor meeste keukenoppervlakken - Gebruik: Geschikt voor het reinigen van kookplaten, tegels, aanrechten en roestvrijstaal - Resultaat: Laat keukenoppervlakken glanzend en streeploos schoon achter - Verpakking: Sprayfles - Inhoud: Afhankelijk van gekozen verpakking - Merk: Cillit Bang - Land van herkomst: Nader te bepalen op basis van productinformatie

Productspecificaties

  • Merk: Cillit Bang
  • EAN: 8710552273655

Beoordelingen

Gesponsorde producten