Hydrokorrels - Potgrond en Plantenvoeding - Tuinaarde Korrels - 5 Liter

4102679
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Voed en bescherm je planten met Hydrokorrels - Potgrond en Plantenvoeding - Tuinaarde Korrels. Deze hoogwaardige hydrokorrels, perfect voor gebruik in bloempotten en plantenbakken, zorgen voor gezonde groei en voorkomen wortelrot. De ideale oplossing voor het optimaliseren van de groeiomstandigheden van je planten.


Pluspunten

- Voorkomt dat planten gaan rotten, dankzij de verbeterde afwateringsmogelijkheden. - Voorkomt uitdroging van planten door de potgrond minder snel te laten uitdrogen. - Geschikt voor verschillende planten, waaronder kamerplanten, planten in bloempotten en in bloembakken. - Kan op verschillende manieren worden gebruikt: als decoratie, voor het afdekken van bloempotten, of onderin de pot voor betere afwatering. - Natuurlijk gebakken, wat bijdraagt aan de hoge kwaliteit.

Gebruik van Hydrokorrels

Het gebruik van deze Hydrokorrels is eenvoudig en veelzijdig. Plaats ze onderin je bloempot of plantenbak voor verbeterde afwatering. Dit voorkomt wortelrot en zorgt ervoor dat je planten gezond blijven groeien. Daarnaast kunnen de korrels ook gebruikt worden als decoratieve afdekking van je bloempot, wat bijdraagt aan de esthetiek van je planten.


Voordelen van Hydrokorrels

Het gebruik van deze Hydrokorrels biedt tal van voordelen. Ze voorkomen dat je planten gaan rotten door verbeterde afwatering. Daarnaast voorkomen ze uitdroging van je planten, omdat de potgrond minder snel uitdroogt. Dit betekent minder vaak water geven en gezondere planten. De korrels zijn ook geschikt voor verschillende soorten planten, waardoor je ze breed in je tuin of huis kunt gebruiken.


Specificaties

- Producttype: Hydrokorrels - Toepassing: Potgrond en Plantenvoeding - Aanbevolen voor: Bloempotten, plantenbakken, kamerplanten - Vorm: Korrels - Inhoud: 5 liter - Eigenschappen: Natuurlijk gebakken, voorkomt wortelrot, verbetert afwatering, voorkomt uitdroging - Gebruik: Onderin de pot, als decoratie, als afdekking van de bloempot.

Specificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8718384009114
  • Inhoud in liters: 5.0
  • Type potgrond: Universeel

Beoordelingen

Gesponsorde producten