Versele Laga knaagdiervoer

Versele-Laga Complete Rat & Mouse muizen- en rattenvoer

Versele-Laga Complete Rat & Mouse muizen- en rattenvoer
Versele-Laga Complete Rat & Mouse muizen- en rattenvoer
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Versele-Laga Complete Rat & Mouse muizen- en rattenvoer

Productinformatie
4
4
4
4
4
(1)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Versele-Laga Complete Rat & Mouse muizen- en rattenvoer is een complete voeding voor uw rat of muis. Verminder selectief eetgedrag met de all-in-one formule van deze mix.

  • Met yucca om vieze geurtjes te verminderen
  • Extra dierlijke eiwitten en lijnzaad voor een goede opname
  • Met cranberries, erwten en kip

Meer informatie

Productinformatie Versele-Laga Complete Rat & Mouse muizen- en rattenvoer

Versele-Laga Complete Rat & Mouse muizen- en rattenvoer is een hoogwaardige voeding voor ratten en muizen. De expertise in huisdierenvoeding en de betrokkenheid van dierenartsen zorgen voor een product dat uw geliefde huisdieren voorziet van alle benodigde voedingsstoffen. Wist u dat ratten en muizen als huisdieren niet alleen nieuwsgierig en intelligent zijn, maar ook zeer kieskeurig kunnen zijn als het gaat om voeding? Het verminderen van selectief eetgedrag is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kleine metgezellen alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen. Versele-Laga speelt hier op in.

De voeding bevat kip als een natuurlijke bron van dierlijke eiwitten en granen voor energie en vitaliteit. De brokjes hebben een optimale textuur die niet alleen zorgt voor een extra tandreiniging, maar ook tandplak minder kans geeft. Dit draagt bij aan de algehele gezondheid van uw ratten en muizen. Bovendien is het voer verrijkt met erwten en veenbessen, wat de voedingsopname en spijsvertering ondersteunt. Ook bevat het yucca, dat helpt om onaangename ontlastingsgeurtjes te verminderen.

Versele-Laga Complete Rat & Mouse muizen- en rattenvoer koopt u eenvoudig en goedkoop bij Brekz. Bestellingen vanaf € 28 worden bovendien gratis naar u verzonden.

Voedingsadvies Versele-Laga Complete Rat & Mouse muizen- en rattenvoer

Een rat of een muis eet gemiddeld een portie van ongeveer 15 gram voer per dag. Pas de hoeveelheid zo nodig aan op de grootte en/of activiteit van uw knaagdier. Ververs elke dag het voer en het drinkwater.

De houdbaarheid van het product staat op de verpakking vermeld en is over het algemeen voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Versele-Laga Complete Rat & Mouse muizen- en rattenvoer

Ingrediënten: granen (40%), plantaardige bijproducten, groenten (erwten 10%), vlees en dierlijke bijproducten (kip 4%), vruchten (veenbes 4%), oliën en vetten (zalmolie 1%), zaden (lijnzaad 2%), mineralen (montmorillonietklei 0,5%), gist, ei en eiproducten, fructo-oligosacchariden (0,3%), goudsbloem, yucca (125 mg/kg), rozemarijn, groene thee

Analytische bestanddelen: eiwit 15,0%, vetgehalte 6,0%, ruwe celstof 4,0%, ruwe as 5,0%, calcium 0,6%, fosfor 0,4%

Toevoegingen per kg: vitamine A 24000 IE, vitamine D3 1500 IE, vitamine E 300 mg, vitamine C 50 mg, E1 (ijzer) 160 mg, 3b202 (jodium) 2,5 mg, E4 (koper) 6 mg, 3b502 (mangaan) 50 mg, 3b605 (zink) 86 mg, 3b607 (zink) 10 mg, E8 (selenium) 0,2 mg, antioxidanten: tocoferolen, kleurstoffen

Andere variant?

Zoekt u andere voedingen voor knaagdieren? Kijk dan eens bij het totale aanbod van Versele-Laga of bij alle andere merken knaagdierenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
01-04-2024
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Prima, de ratten vinden het lekker.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.