Versele Laga knaagdiervoer

Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer

Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer
Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer
Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer
Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer
Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer
Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer is een complete voeding dat alle essentiële voedingsstoffen bevat die chinchilla's en degu's nodig hebben om optimaal te gedijen. Verminder de kans op selectief eetgedrag met deze vezelrijke voeding.

  • Zonder toegevoegde suiker
  • Met omega 3-vetzuren
  • Met lange vezels ter ondersteuning van het gebit

Meer informatie

Productinformatie Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer

Bent u op zoek naar hoogwaardig knaagdierenvoer dat voldoet aan de specifieke voedingsbehoeften van uw chinchilla's en/of degu's? Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer is een voedzame en uitgebalanceerde voeding die is ontwikkeld met de gezondheid en het welzijn van uw geliefde huisdieren in gedachten. Uw knaagdieren hebben een speciaal plekje in uw hart. Daarom is Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om ervoor te zorgen dat ze de beste voeding krijgen die ze verdienen. De voeding is speciaal ontwikkeld om te voorzien in de voedingsbehoeften van chinchilla's en degu's.

De complete voeding bevat een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige ingrediënten, waaronder vezelrijke hooisoorten, granen en specifieke groenten die essentieel zijn voor de gezondheid van knaagdieren. U hoeft zich in principe geen zorgen te maken over het aanvullen van hun dieet met andere voedingsmiddelen. De speciale structuur van de voeding bevordert het natuurlijke slijtageproces van de tanden van uw knaagdieren, wat essentieel is voor hun mondgezondheid. Dankzij de vezelrijke samenstelling wordt de spijsvertering van uw knaagdieren ondersteund, waardoor de kans op problemen zoals verstopping kan worden verminderd.

Bij Brekz kunt u de beste knaagdiervoeding snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer tegen de scherpste prijzen! Bestellingen vanaf € 28 worden bovendien gratis naar u verzonden.

Voedingsadvies Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu knaagdierenvoer

De te geven hoeveelheid voeding vindt u terug als richtlijn op de verpakking. Afhankelijk van de grootte en de leeftijd van de chinchilla of degu geeft u een gemiddelde dagelijkse portie voer van 30 tot 45 g. Bewaar op een droge en vorstvrije plek.

De houdbaarheid van het product staat op de verpakking. Dit is over het algemeen voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Versele-Laga Complete Chinchilla & Degu

Ingrediënten: Plantaardige bijproducten (timothee 4,0%), plantaardige eiwitextracten, zaden (lijnzaad 4%), mineralen, kruiden (rode klaver, smalle weegbree, witte klaver, duizendblad) 0,5%, fructo-oligosacchariden, yucca

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 16,5%, ruw vet 3,5%, ruwe celstof 20,0%, ruwe as 7,5%, calcium 0,8%, fosfor 0,55%

Toevoegingen per Kg: 3a672a Vitamine A 10000 IE, 3a671 vitamine D3 1200 IE, 3a700 vitamine E 80 IE, 3a312 vitamine C 100 mg, 3b103 (ijzer) 100 mg, 3b502 (mangaan) 75 mg, 3b603 (zink) 70 mg, 3b405 (koper) 10 mg, 3b202 (jodium) 2 mg, 3b801 (selenium) 0,2 mg. antioxidanten, bindmiddelen: sepioliet (E562) 1140 mg

Ander product?

Bij Brekz vindt u een ruim assortiment aan snacks voor uw knaagdier. Kijk voor de overige Versele-Laga producten op de overzichtspagina.



Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.