Profuomo

Royal Twill Slim Fit Overhemd Wit

129,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Royal Twill Slim Fit Overhemd Wit van Profuomo is een toonbeeld van verfijning en precisie, ontworpen voor de man die zowel klassiek als modern waardeert. Dit overhemd, vervaardigd uit 100% premium katoen, ademt kwaliteit en duurzaamheid. De sublieme twill weving creëert een zijdezachte textuur en een ingetogen glans, die stijl en comfort naadloos doet samensmelten. Elk detail, van de gestroomlijnde pasvorm tot de smaakvolle enkele manchet, weerspiegelt vakmanschap en oog voor finesse.

Profuomo, een merk dat zijn wortels heeft in het Italiaanse vakmanschap, staat al decennia lang bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en stijl. Dit overhemd is geen uitzondering, met een ontwerp dat balans vindt tussen traditie en innovatie. Het merk belichaamt een filosofie waarin elk overhemd niet zomaar een kledingstuk is, maar een statement van goede smaak en persoonlijke esthetiek.

De Royal Twill biedt niet alleen een elegante uitstraling, maar ook praktisch gemak. Het strakke witte ontwerp maakt het een veelzijdige keuze voor verschillende gelegenheden, van zakelijk tot informeel. De slim-fit pasvorm accentueert het mannelijke silhouet zonder in te leveren op bewegingsvrijheid, terwijl de gladde structuur zorgt voor een strijkvriendelijke ervaring en een langdurig nette presentatie.

Het gevoel van luxe en vertrouwen straalt af van deze Royal Twill bij het dragen. De verfijnde witte kleur versterkt een verzorgde en professionele look, terwijl het zachte maar stevige katoen een gevoel van comfort biedt dat de hele dag aanhoudt. Of het nu gecombineerd wordt met een kostuum voor een belangrijke vergadering of losjes op een jeans voor een casual avond uit, dit overhemd versterkt de persoonlijke stijl van elke man.

Wat betreft stijl en ontwerp, onderscheidt deze Royal Twill zich door zijn discrete elegantie. De kraag zonder overbodige versiering en de parelmoerachtige knopen dragen bij aan een verzorgd en tijdloos gevoel. Dit overhemd is meer dan een kledingstuk; het is een essentieel onderdeel van de garderobe voor de man die waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en een onberispelijke uitstraling.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Profuomo
Artikel ID PP2HC0006
Subgroep Dress
Pasvorm Slim Fit
Patroon Effen
Boord Cutaway
Stretch Nee
Sluiting Knopen
Mouwlengte Lange Mouw
Kleur Wit
Material 100% Katoen