Bloomings

Knitted Blazer Blauw

Knitted Blazer Blauw van Bloomings, vervaardigd uit 100% katoen, biedt een combinatie van comfort en verfijnd design.
Bloomings staat bekend om kwaliteitskleding met een tijdloze elegantie, waarbij de moderne vrouw centraal staat.
Deze blazer accentueert een verfijnde uitstraling met een comfortabele pasvorm, ideaal voor zowel zakelijke als casual gelegenheden.
Zijn serene blauwtint en gestroomlijnde ontwerp versterken uw persoonlijke stijl met een vleugje klassieke charme.
In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Knitted Blazer Blauw van Bloomings is een toonbeeld van elegante eenvoud en belooft de verfijnde dame een toevoeging aan haar garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is. Gemaakt van 100% katoen, biedt deze blazer een subtiele textuur en hoogwaardig comfort. De duurzame constructie is bestand tegen de tand des tijds, terwijl het blauw een frisse en veelzijdige kleur injecteert in elke outfit.

Bloomings staat bekend om zijn kwaliteit en aandacht voor detail, en deze blazer is geen uitzondering. Het aanbieden van kledingsstukken die stijl en comfort verenigen is een kenmerk van dit gerenommeerd merk. Elk item staat symbool voor vrouwelijke finesse en levensduur, waarbij Bloomings keer op keer een gepolijste look biedt die naadloos overloopt van kantoor naar casual gelegenheden.

De voordelen van deze blazer liggen in het vermogen om veelzijdigheid met elegantie te combineren. Van de klassieke kraag tot de nette knoopsluiting en opgestikte zakken, elk element werkt samen om een ​​verfijnde uitstraling te creëren zonder afbreuk te doen aan gemak en flexibiliteit. Het blauw van de blazer ademt vertrouwen en rust, waardoor het de perfecte keuze is voor een belangrijke presentatie of een lunch met vrienden.

Deze blazer heeft een direct positief effect op de persoonlijke uitstraling van de drager. Het pure katoen voelt zacht aan op de huid en biedt een ademende ervaring die de hele dag comfortabel blijft. De verkwikkende blauwe schakering verlicht het gezicht en voegt een serene toets toe aan de algehele look, wat voor een gevoel van zelfverzekerdheid en klasse zorgt. Het design zorgt ervoor dat de drager zich krachtig en stijlvol voelt, elke keer als ze het draagt.

Qua stijl en ontwerp, straalt de Knitted Blazer Blauw tijdloze elegantie uit met een modern randje. Het minimalistische design, versterkt door fijne details zoals de netjes afgewerkte kraag en zorgvuldige knoopsluiting, vertaalt zich naar een kledingstuk dat zowel op zichzelf als gelaagd kan worden gedragen. Het is een blauwdruk van klassieke verfijning en biedt de hedendaagse vrouw een stuk dat niet alleen haar schoonheid accentueert, maar ook een onmiskenbare professionaliteit en verfijning toevoegt aan elke ensemble.

Meer informatie
Gender Dames
Merk Bloomings
Artikel ID SLK20-8204-641U
Subgroep Blazers
Pasvorm Regular Fit
Patroon Effen
Stretch Nee
Sluiting Knopen
Mouwlengte Lange Mouw
Lengte Kort
Kleur Blauw
Material 100% Katoen