Profuomo

Japanese Knitted Overhemd Wit

119,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Japanese Knitted Overhemd Wit van Profuomo vertegenwoordigt een uitmuntende mix van Japanse precisie en Italiaanse flair binnen de categorie heren overhemden. Een verfijnd overhemd dat zijn gelijke niet kent, vervaardigd uit een optimale blend van 50% katoen en 50% polyester. Dit geeft niet alleen een ongeëvenaarde zachtheid die u voelt bij elke beweging, maar ook een duurzaamheid die gewaarborgd blijft na talloze wasbeurten.

Profuomo, een merk dat zich profileert met een erfgoed van vakmanschap en kwaliteit, kenmerkt zich door de toewijding aan zowel tijdloze stijl als innovatief design. Dit overhemd is geen uitzondering op die regel. Het erfgoed van dit befaamde label echoot door in elk facet van het overhemd, waarbij een gedetailleerd oog voor kwaliteit en draaggemak voorop staat.

Het wit van het overhemd is niet zomaar wit; het is een helderheid die professionaliteit en klasse uitstraalt. Het is het kleurenpalet van vertrouwen dat elke man kan completeren. Het geeft een gevoel van frisheid en scherpte bij het dragen, ideaal voor de zakenman wiens uitstraling even belangrijk is als zijn vaardigheden.

De stijl en het ontwerp van het Japanese Knitted Overhemd reflecteren een subtiele grandeur die niet schreeuwt om aandacht maar het stilletjes commandeert. Het overhemd, met zijn naadloze afwerking en perfect geplaatste knopen, benadrukt de smaakvolle keuze van de kundige man die weet hoe hij zijn persoonlijke stijl moet accentueren met kwaliteitskleding.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Profuomo
Artikel ID PP2HC10006
Subgroep Dress
Pasvorm Slim Fit
Patroon Effen
Boord Cutaway
Stretch Nee
Sluiting Knopen
Mouwlengte Lange Mouw
Kleur Wit
Material 50% Katoen, 50% Polyester