JC Sophie

Arnaude Vest Sweet Pea

Arnaude Vest Sweet Pea van JC Sophie, een verfijnde keuze voor de stijlbewuste vrouw. Vervaardigd uit een rijke mix van polyester, wol, alpaca en spandex. Deze groene creatie ademt comfort met een vleugje luxe, perfect voor de verfijnde garderobe.
JC Sophie staat voor kwaliteit en elegantie, een merk dat zich richt op de moderne vrouw die waarde hecht aan zowel comfort als stijl in haar kledingkeuzes.
Ervaar de veelzijdigheid en het comfort van dit vest, zorgvuldig ontworpen om u een gevoel van zelfvertrouwen en klasse te geven bij elke gelegenheid.
Met een tijdloze uitstraling en een subtiele groene tint verrijkt dit vest uw persoonlijke stijl en straalt het een serene elegantie uit die perfect aansluit bij verschillende outfits.
111,93 159,90

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Arnaude Vest Sweet Pea, een creatie van JC Sophie, is meer dan slechts een toevoeging aan uw garderobe; het is een vleugje distinctie en kwaliteit. Als onderdeel van de truien & vesten collectie, biedt dit damesvest niet alleen een stijlvolle uiterlijk maar ook een uitzonderlijk comfort dankzij de zorgvuldige samenstelling van materialen; 49% polyester gemengd met 35% wol en verrijkt met 12% alpaca en een tikkeltje van 4% spandex voor die subtiele stretch.

JC Sophie staat bekend om hun commitment aan kwaliteit en elegantie, ontworpen voor de moderne vrouw die waarde hecht aan zowel uitstraling als functionaliteit. Dit merk harmoniseert klassieke vrouwelijkheid met hedendaagse trends, en het Arnaude Vest is daar een prachtig voorbeeld van. De groene kleur straalt rust en verfijning uit, terwijl het zachte materiaal een gevoel van luxe uitstralen.

De voordelen van het Arnaude Vest liggen in de veelzijdigheid en comfort. Het losvallende ontwerp met een elegant riemdetail biedt de drager een aanpasbare fit, perfect voor gelaagde looks of als een stand-alone statement. Of u nu kiest voor een casual uitje of een formele gebeurtenis, dit vest laat zich moeiteloos combineren en vertegenwoordigt een tijdloze keuze voor elke gelegenheid.

Een uniek aspect van dit vest is hoe het bijdraagt aan uw persoonlijke uitstraling. Of het nu sierlijk open gedragen wordt of dichtgeknoopt is voor extra warmte, het Arnaude Vest verheft uw algehele look. Het groen is niet alleen oogstrelend maar werkt ook ontspannend, waardoor u zich zowel stijlvol als comfortabel voelt. Met zakken die handig zijn voor kleine essentiële items, combineert dit vest functionaliteit met mode.

Het subtiele ontwerp van het Arnaude Vest spreekt boekdelen over zijn klassevolle uitstraling. De zachte textuur, verlevendigd met een fijn nepps effect, geeft een extra dimensie aan de groene basiskleur. Met verfijnde afwerking bij de mouwen en de zoom, is dit vest het toppunt van ingetogen elegantie die perfect past bij de garderobe van een vrouw die waarde hecht aan tijdloze kwaliteit en stijl.

Meer informatie
Gender Dames
Merk JC Sophie
Model Arnaude
Artikel ID A1844-616
Subgroep Vesten
Model Arnaude
Pasvorm Regular Fit
Patroon Effen
Stretch Nee
Sluiting Trekkoord
Mouwlengte Lange Mouw
Kleur Groen
Material 49% Polyester, 35% Wol, 12% Alpaca, 4% Spandex
Item Returns This item can be returned