JC Sophie

Aretha Sweater Grey Blue Stripes

Aretha Sweater Grey Blue Stripes biedt een sublieme mix van acryl, nylon, wol, polyester en spandex, wat resulteert in een zachte aanraking en een comfortabele, stretchy pasvorm. De klassieke col en tijdloze grijze kleur met blauwe strepen reflecteren de elegante eenvoud van JC Sophie.
JC Sophie staat bekend om de belichaming van moeiteloze stijl en kwaliteit, ontworpen voor de moderne vrouw die waarde hecht aan subtiele klasse en duurzaamheid. Deze trui is een stijlvolle uiting van die filosofie.
Met een ontspannen pasvorm en verfijnde strepen is dit kledingartikel een veelzijdig kledingstuk dat zowel comfort als luxe uitstraalt. Het is een perfecte toevoeging aan de garderobe van de vrouw die streeft naar een evenwicht tussen professionaliteit en casual chique.
Het zachte kleurenpalet en de hoogwaardige materialen maken deze trui perfect voor een zelfverzekerde uitstraling. Ervaar het gevoel van pure zachtheid en warmte met elke beweging, terwijl u een vleugje elegantie toevoegt aan uw dagelijkse ensembles.
In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Aretha Sweater Grey Blue Stripes van JC Sophie brengt moeiteloos warmte en stijl naar de garderobe van de moderne vrouw. De geraffineerde grijze tint, verrijkt met marineblauwe strepen, vormt een klassiek palet dat zowel veelzijdig als tijdloos is. Deze trui is voor de dame die waarde hecht aan premium kwaliteit en doordachte ontwerpen — een spiegelbeeld van haar elegante en verzorgde levensstijl.

Met een rijkelijke samenstelling van 30% acryl, 27% nylon, 20% wol, 20% polyester, en een vleugje spandex, biedt deze trui een ongeëvenaarde combinatie van zachtheid en duurzaamheid. Het zorgvuldig uitgebalanceerde wolblend staat garant voor warmte op frisse dagen, terwijl de toevoeging van spandex een comfortabele stretch verleent die elke beweging volgt.

De JC Sophie collectie staat bekend om haar verfijnde simplisme en ongecompliceerde elegantie. Met een nuchtere benadering van confectiekleding, belichaamt elk ontwerp van JC Sophie een ongeëvenaarde kwaliteit en een onmiskenbare klasse. Deze Aretha Sweater is de fysieke manifestatie van wat het merk belooft — een stuk dat niet enkel gedragen, maar gekoesterd wordt.

Deze trui is niet alleen een blikvanger door zijn kleurcontrast, maar ook door het praktische en tegelijkertijd elegante ontwerp. De opstaande kraag biedt bescherming tegen de elementen, terwijl de zachte grijstinten in combinatie met diepe marineblauwe strepen een subtiel statement maken. Het is de synoniem voor veelzijdigheid en kan zowel in een formele als informele setting gedragen worden.

Laat de Aretha Sweater Grey Blue Stripes spreken voor uw unieke stijl. De rijke textuur en de tactiele kwaliteit van de trui verzekeren een gevoel van luxe en comfort. Wanneer u dit kledingstuk draagt, is het meer dan alleen een warme laag; het is een subtiele uiting van een verfijnde smaak en een zelfverzekerde uitstraling.

Een trui zoals de Aretha Sweater is het ultieme voorbeeld van hoe een uitgekiend ontwerp samen kan gaan met comfort en functionaliteit. De gestreepte patronen voegen een dimensie van diepte toe aan het visuele landschap, terwijl de slimme samenstelling van materialen zorgt voor een trui die geschikt is voor diverse gelegenheden, zowel losjes boven een spijkerbroek als elegant gecombineerd met een nette pantalon.

Meer informatie
Gender Dames
Merk JC Sophie
Model Aretha
Artikel ID A1836-628
Subgroep Sweaters
Model Aretha
Pasvorm Regular Fit
Patroon Gestreept
Stretch Nee
Mouwlengte Lange Mouw
Halslijn Col
Kleur Grijs
Material 30% Acryl, 27% Nylon, 20% Wol, 20% Polyester, 3% Spandex
Item Returns This item can be returned