JC Sophie

Avedon Top Chocolate

Avedon Top Chocolate, een JC Sophie-creatie, weerspiegelt elegantie in een bruine tint. De mix van viscose en spandex biedt ongeëvenaard comfort en een flatterende pasvorm.
JC Sophie staat bekend om zijn subtiele luxe en belichaamt deze kwaliteiten volkomen in dit top. De finesse van het merk vindt u terug in het minimalistische design dat moeiteloos combineert met uw garderobe.
De elastische stof verzekert bewegingsvrijheid, terwijl de rijke kleur warmte en stijl uitstraalt. Dit top voelt niet alleen zachtaardig maar verheft ook uw dagelijkse ensemble.
Met een verfijnde col en lange mouwen is de Avedon Top Chocolate het summum van stijl en elegantie. Een must-have top die uw natuurlijke charme accentueert.
41,93 59,90

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Avedon Top Chocolate is de belichaming van comfort en klasse, een creatie van het gerenommeerde merk JC Sophie. Deze top, geklasseerd in de categorie van tops en shirts voor dames, presenteert zich in een rijk bruine tint die een gevoel van warmte en verfijning uitstraalt. Het materiaal, een luxueuze blend van 92% viscose en 8% spandex, biedt een soepele en toch vormvaste drapering voor elke lichaamsvorm. Deze samenstelling verzekert niet alleen een ultrasoft contact met de huid, maar ook duurzame rekbaarheid voor langdurig draaggemak.

De Avedon Top Chocolate weerspiegelt het ethos van JC Sophie: tijdloze modestukken creëren die zich moeiteloos voegen naar de dynamische lifestyle van de moderne vrouw. Het merk staat bekend om zijn aandacht voor detail en commitment aan kwaliteit, elementen die duidelijk naar voren komen in de zorgvuldige afwerking van deze top.

Een essentieel voordeel van deze top is de optimale balans tussen flexibiliteit en vorm. De stretchcomponent garandeert een comfortabele pasvorm die meebeweegt met elke geste, terwijl de stevige constructie elegantie behoudt. De hoge neklijn biedt veelzijdige stylingmogelijkheden, van zakelijke meetings tot ontspannen weekendoutfits.

De toepasbaarheid van de Avedon Top Chocolate is een reflectie van de gedachte dat kleding meer is dan enkel een bedekking; het is een uitdrukking van identiteit en stijl. De subtiele glans van de stof en de tedere bruine kleur verheffen elke outfit. Wanneer gedragen, brengt deze top een rijkdom in textuur die de persoonlijke uitstraling van de drager versterkt, terwijl hij zijn vorm behoudt van dag tot avond.

Stijl en ontwerp smelten samen in deze top, met een focus op het esthetische. De Avedon Top Chocolate valt op door zijn simplistische maar toch elegante uitvoering. De hoge, gerimpelde kraag voegt een sierlijke touch toe zonder in te leveren op comfort, en de lange mouwen bieden een verfijnde bedekking. De top is vrij van al te opzichtige details, waardoor het makkelijk is te combineren met andere kledingstukken en accessoires en zich daarmee ontpopt tot een veelzijdige toevoeging aan elke garderobe.

Meer informatie
Gender Dames
Merk JC Sophie
Model Avedon
Artikel ID A1575-113
Subgroep Tops
Model Avedon
Pasvorm Slim Fit
Patroon Effen
Stretch Nee
Mouwlengte Lange Mouw
Halslijn Turtle
Kleur Bruin
Material 92% Viscose, 8% Spandex