Profuomo

Sportcord Chino Beige

Sportcord Chino Beige van Profuomo, een eigentijdse broek in een rijke, beige tint vervaardigd uit 100% Lyocell, wat zorgt voor optimaal draagcomfort.
Deze Profuomo chino ademt kwaliteit en verfijning, perfect afgestemd op de stijlbewuste man die waarde hecht aan zowel comfort als klasse.
Met zijn luxueuze stof en neutrale kleur biedt deze broek veelzijdige elegance, ideaal voor zowel formele gelegenheden als casual samenkomsten.
De tijdloze ontwerp en subtiele uitstraling van de Sportcord Chino Beige maakt het een onmisbare aanvulling voor de garderobe van de moderne man.
139,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Sportcord Chino Beige van Profuomo is niet zomaar een broek; het is een uiting van klasse en kwaliteit voor de moderne man. Het materiaal, 100% Lycocell, biedt een zacht en comfortabel gevoel, waardoor het ideaal is voor zowel een zakelijk als casual tenue. Deze beige broek kenmerkt zich door een subtiele maar elegante stijl en een onberispelijke afwerking, zoals te zien is aan de slanke pasvorm en het gladde ontwerp zonder opzichtige details.

Profuomo, een merk met een rijke historie en vaste voet in kwaliteit en innovatie, staat bekend om het creëren van stijlvolle kleding die duurzaamheid en comfort moeiteloos combineert. De Sportcord Chino Beige is een perfect voorbeeld van hun toewijding aan het leveren van kleding die zowel tijdloos als modern is.

Voor de man die waarde hecht aan zowel uiterlijk als comfort, biedt deze broek het beste van twee werelden. Het is een kledingartikel dat naadloos aansluit bij diverse gelegenheden, van een informele bijeenkomst tot een zakelijke ontmoeting. Het soepele materiaal, gekoppeld aan een gestroomlijnde snit, zorgt ervoor dat de drager zich de hele dag comfortabel en zelfverzekerd voelt.

Het ontwerp van deze broek straalt een ingetogen esthetiek uit die de moderne man zowel een stijlvolle als een nonchalante uitstraling geeft. De neutrale beige kleur verleent de drager een warme en toegankelijke uitstraling, terwijl de gestroomlijnde vorm en eenvoudige lijnen een strak en modern silhouet benadrukken. Het pure materiaal, samen met een aandacht voor detail, zoals de zorgvuldig geplaatste zakken en de comfortabele elastische taille met trekkoord, verhogen de functionaliteit zonder in te boeten aan stijl.

De Sportcord Chino Beige trekt de aandacht zonder te overheersen en biedt een veelzijdige basis die zich eenvoudig laat combineren met diverse bovenstukken en schoeisel. Van een ontspannen weekendlook tot een doordachte werkoutfit, deze broek vormt een essentieel onderdeel van de kledingcollectie van iedere man die op zoek is naar de perfecte mix van kwaliteit, stijl en comfort.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Profuomo
Artikel ID PP2Q00001B
Subgroep Chino's
Pasvorm Regular Fit
Patroon Effen
Stretch Nee
Sluiting Trekkoord
Kleur Beige
Material 100% Lycocell
Item Returns This item can be returned