Tommy Hilfiger

Gestreept Oxford Overhemd Classic Pink Optic White

Gestreept Oxford Overhemd Classic Pink Optic White van Tommy Hilfiger fuseert elegantie met milieubewustzijn, dankzij de premium biologische katoenmix met een vleugje elastaan voor comfort.
Verankerd in een erfenis van Amerikaanse innovatie, staat Tommy Hilfiger bekend om zijn klassieke, verfijnde ontwerpen, perfect voor de moderne man met stijl.
Zachte roze tinten en het gestreepte design bieden veelzijdigheid en flair, ideaal voor zowel zakelijke bijeenkomsten als sociale evenementen.
Dit overhemd zorgt voor een stijlvolle uitstraling die spreekt van klasse en verfijning, met aandacht voor detail kenmerkend voor het luxemerk.
In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Gestreept Oxford Overhemd Classic Pink Optic White is een onmisbare toevoeging aan de garderobe van een man met verfijnde smaak. Ontworpen door het gerespecteerde merk Tommy Hilfiger, belichaamt dit overhemd de ideale balans tussen traditie en moderne finesse. Dit herenoverhemd is vervaardigd uit 97% biologisch katoen en 3% elastaan, een samenstelling die garant staat voor duurzaamheid en comfort. De opvallende roze tint, gecombineerd met een subtiel wit strepenpatroon, geeft het overhemd een fris en levendig karakter dat in elke professionele of casual setting gedragen kan worden.

Tommy Hilfiger is een merk dat kwaliteit en Amerikaanse stijl met een klassieke, coole twist presenteert. Het overhemd vormt hierin geen uitzondering; het is een staaltje van vakmanschap met een casual doch verfijnde uitstraling die past bij de zelfverzekerde man. Met zijn iconische logo subtiel aangebracht op de borst, staat dit overhemd symbool voor een erfenis van premium styling en kwaliteit.

Het comfort van dit overhemd is direct voelbaar door de toevoeging van elastaan, waardoor een lichte stretch ontstaat die de bewegingsvrijheid verbetert. Het draagplezier wordt verder verhoogd door de ademende eigenschappen van het biologische katoen. Het overhemd past zich moeiteloos aan de contouren van het lichaam aan en biedt een uitstekende basis voor zowel een zakelijke als ontspannen look. De lichte en zachte kleur roze draagt bij aan een energieke uitdrukking die verblijdt en een positief gevoel geeft.

Wat betreft stijl en ontwerp getuigt het Gestreepte Oxford Overhemd Classic Pink Optic White van aandacht voor detail. De nette button-down kraag, de verzorgde knoopsluiting en de verstelbare manchetten zijn allemaal aspecten die bijdragen aan de tijdloze aantrekkingskracht van het overhemd. Het biedt een onberispelijke presentatie, of het nu wordt gecombineerd met een nette broek of casual wordt gedragen boven een spijkerbroek. Dit overhemd straalt een subtiele luxe uit zonder te overheersen, waardoor de man die het draagt zich onderscheidt met een understated klasse.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Tommy Hilfiger
Artikel ID MW0MW30935-0D2
Subgroep Casual
Pasvorm Regular Fit
Patroon Gestreept
Boord Button Down
Stretch Ja
Sluiting Knopen
Mouwlengte Lange Mouw
Duurzaamheid Duurzame Keuzes
Kleur Roze
Material 97% biologisch katoen, 3% elastaan