Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Kinklab Neon Wand Elektro Sex Violet Wand Kit var 1

Overzicht

Met deze elektrische Violet Wand van Kinklab voeg je een nieuwe dimensie aan je seksleven toe wanneer de stroom je huid kietelt.

Violet Wand creëert een elektrische stroom op je huid, ongeacht of je de Wand op één plek vasthoudt of over je lichaam streelt. Hij laat zich eenvoudig van een lieflijk zachte ervaring naar een warmere en intensere ervaring aanpassen.

Er worden 4 extra accessoires meegeleverd voor volop variatie met de kop van de Violet Wand. Alle koppen bieden een andere ervaring en vorm van opwinding. De koppen veranderen van kleur wanneer je de huid aanraakt en de elektrische lading wordt geactiveerd.

Als je de rode en zwarte handgreep kiest, worden de koppen paars als ze oplichten.

Als je de witte handgreep kiest, licht de kop van deze toverstaf rood op.

Probeer de Violet Wand ook eens uit op een lichaam dat is ingesmeerd met massageolie; de prikkeling wordt nog intenser en het is een goed excuus om elkaar vooraf te masseren.

De Violet Wand kan in combinatie met de Kinklab Power Tripper worden gebruikt, waarmee je elektrische impulsen tussen je hand en het lichaam van je partner kunt creëren.

MerkKinklab
Productgewicht (g)435
StroomsoortEU-plug
Primair materiaalGlas
KleurBlauw
Aanbevolen glijmiddelAlle soorten
Taal van de verpakkingChinees, Spaans, Frans, Engels, Duits
SKU11872
0.0
0 klanten
5
4
3
2
1
Reviews (0)
Elektriciteit
Jape - 28. sep. 2021
Het apparaat is best opwindend. Het kan worden gebruikt om zachtjes in het lichaam te knijpen, wat prettig aanvoelt, of om pijnlijk te plagen. De glazen elektroden die bij het pakket worden geleverd, doen niet veel. Ze zullen je in het begin een beetje een vonk geven, en dat voelt natuurlijk goed. Maar als je het echte potentieel naar boven wilt halen, moet je accessoires kopen - dan begint het plezier pas echt. De zweep geeft echt pijnlijke schokken, de vork een luider gezoem, maar de powertripper is het meest vermakelijk van allemaal. Het is een kinky ding om te leren, maar het kan een heel teder gevoel geven, of anders een geweldige martelende plaag met behulp van bijvoorbeeld een metalen spijkerwiel. Het apparaat zelf is behoorlijk waardeloos. Een grote donder, maar gelukkig niet erg zwaar. Het voelt niet aan als een product van zeer hoge kwaliteit. De accessoires daarentegen zien er zeer kwalitatief hoogwaardig uit. Het kan elektrische lekken voor de gebruiker vrijgeven, dus zo nu en dan kom je voor onaangename verrassingen te staan. De volumeregelaar, d.w.z. de potentiometer, hield er al vrij snel mee op. De knop werkt nu alleen als aan/uit schakelaar. Gelukkig werkt het in ieder geval helemaal en laat het de kracht stromen. Ik denk dat de prijs-kwaliteitverhouding niet helemaal goed is. Leuk gadget, maar het zou wel wat kwaliteit kunnen gebruiken. Sterker nog, het was soms een beetje vervelend bij het spelen op een 230V-netvoeding ...
0
Neon toverstaf
ejolind2 - 28. sep. 2021
Wilde al lang een "Violet Wand" en spelen met elektriciteit. Was aangenaam verrast toen ik Neon Wand vond met zijn fantastische roodgele gloed die ik mooier vind dan de gebruikelijke, violette Argon Wand en dit voor een goede prijs. De verpakking is goed gemaakt en voelt merkbaar "luxueus" aan met goede compartimenten voor het opbergen van de onderdelen. De wand zelf heeft een goede, met rubber beklede handgreep en is gemakkelijk te verstellen en te hanteren wanneer "alles" in de handgreep zit. Ook zijn de elektroden eenvoudig te vervangen en hebben ze een goede pasvorm, zonder speling Het effect is eenvoudig aan te passen en we zouden het op een leuke manier willen omschrijven als "irritant-prikkend" :) We hebben geen direct slechte eigenschappen bij de wand ontdekt. Als ik iets moet vermelden, dan is het dat er een "elektrische" geur wordt gevormd waarvan ik uit eerdere ervaring weet dat het ozon is dat tijdens de ontladingen wordt gevormd. Geen groot probleem, maar het is misschien het vermelden waard, zodat je je er geen zorgen over hoeft te maken. ejolind2
0
Goede toegangspoort tot electroplay
Rebecka - 28. sep. 2021
Kinklab Neon Wand doet wat hij moet doen, en is ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken, wat de belangrijkste reden is waarom ik denk dat het een uitstekend eerste electroplay speeltje was. Het is gemakkelijk om te wisselen tussen de verschillende elektroden, en de "kam" geeft een iets milder, meer verspreid gevoel, terwijl ik denk dat de andere drie ongeveer hetzelfde aanvoelen. De sterkte kan ook gemakkelijk worden aangepast met de knop onderaan het handvat, en het bereik gaat van licht kietelend tot een vrij scherpe pijn. Dan kun je het visuele effect niet achterwege laten, en ik zou bijna zeggen dat de helft van het plezier voor mij bestaat in het zien van de ontladingen, dus het is een voordeel als het donker is in de kamer. De lade waarin het wordt geleverd, is uitstekend geschikt om het op een veilige en praktische manier op te bergen. Het enige waar ik op moet letten is dat het handvat niet perfect isoleert. Bij hogere instellingen hoor en zie je dat het bovenste deel van de handgreep ook stroom geleidt, maar niet zoveel dat je het voelt. Ik heb mijn Neon Wand nu meer dan een jaar en hij werkt nog steeds zo goed als de eerste keer.
0
Prachtig product
LauraKK - 7. sep. 2021
Hier in huis hebben we vele heerlijke uren met dit product doorgebracht. Zowel als pure gezelligheid en als onderdeel van de meer intense bdsm-sessies. Het kan gemakkelijk echt zacht en mooi en alleen rechte bron in het oppervlak, maar het kan ook echt goed voor pijnbestrijding. - Gebruik het op de tong, het puntje van de neus, achter de oren, onder de voeten, in de oksel .... Een tip is ook dat als de omvormer het stukje glas vastgrijpt wanneer het brandt, het zelf gaat leven, en het geeft een kietelend, stimulerend gevoel om met de vingertoppen te worden aangeraakt. - Wees voorzichtig, zodat het glas niet breekt
0
Wel, begin maar te kopen
Lilu - 7. sep. 2021
We hebben lang nagedacht over het uitbreiden van onze spelletjes met elektrische apparaten. En was erg aan het twijfelen over wat te kopen. Maar ik heb zeker geen spijt dat ik deze heb gekocht. Omdat het gewoon ontzettend zachtaardig kan zijn, op de lage stand, maar desgewenst ook een behoorlijke schok kan geven. Ik vind het een super goed product als je net (zoals ik) bent begonnen met elektro seks. Enige minpuntje dat ik meteen heb is dat de opbergdoos beter had gekund, meer opwindend. Het is tenslotte glas en daar wil je zuinig op zijn. Dat gezegd hebbende, ik kijk uit naar vele uren speelplezier met zowel plagen als pijn.
0
Eén keer geprobeerd
Anonymous - 2. may. 2022
Het algehele uiterlijk van het product is rommeliger dan verwacht, de kwaliteit van het plastic en de kleuren zorgen ervoor dat het de helft van de prijs lijkt. Het is ook groter en op de een of andere manier lelijker in het echt, niet slecht maar jammer dat je geen volledig zwarte versie met paarse elektrische verf kunt krijgen, dat zou zeker stijlvoller zijn. Ik was ook een beetje teleurgesteld over hoe dicht je het apparaat bij de huid moet houden om een zichtbaar elektrisch veld te creëren, maar dat zal wel iets praktisch zijn. Leuk op zich, voor iemand die gewend is aan hardere dingen, zou de elektrische stroom op zijn sterkst wel wat intenser mogen zijn. Maar oké voor een eerste poging, misschien niet de prijs waard.
Automatisch vertaald van sinful.fi
Nu was er opwinding in het huis.
Anonymous - 13. mar. 2024
Een erg populair speeltje, dat kan ik je verzekeren. De verschillende spuitmondjes veranderen de ervaring en zorgen ervoor dat je hem op alle delen van het lichaam kunt gebruiken. Het grote traploze bereik van de intensiteit die je krijgt via de draaiknop betekent dat het goed geschikt kan zijn voor zowel licht plagend kietelen als scherper "prikken" dat goed gevoeld wordt. Omdat de staafjes zowel oplichten in het donker als een sterk "elektrisch" geluid maken bij gebruik, is het product zeer effectief in het creëren van een spannende en speelse sfeer in de kamer. Het enige nadeel dat we hebben gezien is dat je de sterkte van de draaiknop niet met één hand kunt "aanpassen", omdat deze zich aan de "onderkant" naast de snoeringang bevindt. Dit betekent dat je soms onwillekeurig het contact met je partner moet loslaten om de sterkte aan te passen.
Automatisch vertaald van sinful.se
Leuk gereedschap voor het arsenaal
Anonymous - 11. feb. 2021
Kreeg een tip van vrienden over deze samen met de power trip van Kinklab. Spannend om te testen en fijn dat hij traploos is zodat je rustig kunt starten zonder pijn.
Automatisch vertaald van sinful.se

Kinklab Neon Wand Elektro Sex Violet Wand Kit

Kies Kleur
€ 165,99
Incl. BTW

Op voorraad

Levering 2-3 werkdagen

Voordelen

Dit vind je misschien ook leuk:

Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45

Levering

Veilige betaling

Sinful / Mcompany, De Koumen 100, 6433 KE Hoensbroek - BTW: 32887848

Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

Copyright © 2008-2024 Sinful