Duetz 1857

Katoenen Overhemd Wit

Katoenen Overhemd Wit van Duetz 1857 combineert subtiele luxe met tijdloos design. 100% katoen, met verfijnde ruit in blauw, verzekert een comfortabele pasvorm.
Duetz 1857 staat synoniem voor kleding die traditie en innovatie naadloos verenigt, perfect voor de man met oog voor detail.
Het overhemd biedt het ultieme draagcomfort en een veelzijdigheid die zowel op kantoor als bij informele gelegenheden niet misstaat.
De strakke lijnen en lichtblauwe ruit accentueren een gepolijste uitstraling, waardoor de man een zelfverzekerde en stijlvolle indruk maakt.
99,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Katoenen Overhemd Wit van Duetz 1857, een naam die synoniem staat voor herenmode met een tijdloze finesse. Opgebouwd uit 100% katoen belooft dit overhemd een superieur draagcomfort. Met een blik op duurzaamheid en vakmanschap biedt dit overhemd een zachte textuur die de hele dag aanhoudt en een constructie die zijn vorm behoudt van ochtend tot avond.

Duetz 1857, een merk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, staat bekend om haar compromisloze kwaliteit en aandacht voor detail in elke vezel. Bij elk ontwerp putten de ontwerpers inspiratie uit een diepgewortelde traditie van ambachtelijke kwaliteit, gemengd met een moderne blik op herenmode. Hierdoor blijft Duetz 1857 een keuze voor de man die waarde hecht aan klassieke elegantie met een hedendaagse twist.

Binnen deze context vinden we het Katoenen Overhemd Wit terug als een kledingartikel dat zowel dagelijks comfort als verfijnde stijl biedt. De gladde stof en het subtiele ruitpatroon in zacht blauw verlenen een ongeëvenaarde veelzijdigheid, waardoor het overhemd zich naadloos aanpast aan zowel zakelijke als informele settings. De expertise van Duetz 1857 schijnt door in elk detail, bevestigend dat men met dit overhemd kiest voor een blijvende klasse.

De lichtblauwe kleur van het subtiele ruitpatroon geeft een verkoelend visueel effect dat moeiteloos de overgang maakt van een formele zakenlunch naar een informeel diner met vrienden. Overhemden van deze kwaliteit zorgen ervoor dat de man zich zelfverzekerd en verzorgd voelt en uitstraalt in alle omstandigheden. De kleurtint is zorgvuldig gekozen om te flatteren bij verschillende huidtinten en moeiteloos te combineren met divers herengarderobe.

Niet alleen de kleurstelling maar ook het ontwerp van het overhemd spreekt tot de verbeelding; een klassieke kraag en onopvallende knoopsluiting accentueren de minimalistische esthetiek die zo kenmerkend is voor het merk Duetz 1857. Gemaakt voor mannen die een naadloze combinatie van stijl en kwaliteit verwachten, representeert dit overhemd de man die zijn kleding bewust kiest en weet wat het betekent om goed gekleed te gaan in elke situatie.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Duetz 1857
Artikel ID DZ-231-311-03
Subgroep Dress
Pasvorm Tailored Fit
Patroon Effen
Boord Widespread
Stretch Nee
Sluiting Knopen
Mouwlengte Lange Mouw
Kleur Blauw
Material 100% Katoen
Item Returns This item can be returned