Duetz 1857

Katoenen Overhemd Wit

Katoenen Overhemd Wit van Duetz 1857, een synoniem voor tijdloze elegantie en onberispelijke kwaliteit. Gemaakt van 100% zuiver katoen, biedt dit witte overhemd zowel comfort als een luxueuze uitstraling.
Duetz 1857 staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. Dit overhemd is een toonbeeld van die waarden, met een klassieke snit die elke man een stijlvolle en verzorgde look geeft.
Geniet van de veelzijdigheid en superieure draagbaarheid van dit overhemd, perfect voor zakelijke bijeenkomsten of formele gelegenheden. Met zijn effen witte kleur en subtiele glans straalt het klasse uit en versterkt het de persoonlijke uitstraling.
Deze witte creatie combineert moeiteloos traditioneel ontwerp met moderne invloeden. De gestroomlijnde kraag en onopvallende knoopsluiting accentueren de schoonheid van het eenvoudige, doch verfijnde design.
99,95

Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

In stock at your neighborhood?
Bezig met laden...
  • Hofleverancier, sinds 1857
  • 4 fysieke winkels
  • Voor 16.00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Gratis retourneren in de winkel
  • Klantbeoordeling 8,4

Katoenen Overhemd Wit van Duetz 1857 vertegenwoordigt een klassiek stuk uit de garderobe van de moderne man, waarbij tijdloosheid en kwaliteit hand in hand gaan. Vervaardigd uit 100% fijn katoen, biedt dit overhemd een ademende en comfortabele ervaring, ongeacht de gelegenheid. De zuivere witte kleur verleent het overhemd een ongeëvenaarde veelzijdigheid, ideaal om te combineren met zakelijke kostuums of een smart-casual ensemble.

Het gerenommeerde merk Duetz 1857 staat bekend om de toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, eigenschappen die duidelijk tot uiting komen in dit overhemd. Met een nalatenschap die terugreikt naar de 19e eeuw, heeft het merk zich gevestigd als een icoon van mannelijke elegantie, en elk product is een eerbetoon aan die historische uitmuntendheid.

De voordelen van dit overhemd liggen niet alleen in het aantrekkelijke design en het hoogwaardige materiaal. Het biedt ook ultiem draagcomfort en een onberispelijke look. De soepele stof zorgt voor een overhemd dat nauwelijks kreukt, waardoor u er de hele dag door verzorgd uitziet. Daarnaast bezit de stof een karakteristieke glans, die uw voorkomen een extra dimensie van geraffineerdheid verleent.

De toepasbaarheid van dit overhemd is ongekend; de onberispelijke witte kleur reflecteert schoonheid en professionalisme, wat maakt dat de man die het draagt, een indruk van vertrouwen en competentie uitstraalt. Dit overhemd zal uw persoonlijke stijl versterken, of het nu gedragen wordt voor een cruciale vergadering of bij een casual borrel na het werk.

Wat betreft stijl en ontwerp, het overhemd toont een gestroomlijnde pasvorm met een puntkraag die zowel met als zonder stropdas kan worden gedragen. Manchetten met knopen bieden een klassiek detail, terwijl de doorknoopsluiting de strakke lijnen van het overhemd complementeert. De subtiele branding op het label aan de binnenzijde getuigt van authenticiteit en getemperde luxe.

Meer informatie
Gender Heren
Merk Duetz 1857
Artikel ID DZ-231-311-01
Subgroep Casual
Pasvorm Tailored Fit
Patroon Effen
Boord Widespread
Stretch Nee
Sluiting Knopen
Mouwlengte Lange Mouw
Kleur Wit
Material 100% Katoen
Item Returns This item can be returned